دمتون گرم بچه ها امیدوارم همتون همیشه خوشحال باشید و کمبودی نداشته باشید هیچوقت و به همه هدفاتون برسید . مرجان عزیزم مرسیییییی
never opened myself this waylife is ours, we live it our way all these words I don’t just sa and Nothing Else Matters امیدوارم به همه آرزوهات برسی
سلام حصین... امیدوارم زندگیت فالش نباشه سازش... اگر هم بود تو بداهه نوازی بلد باشی... بهار حضورت سبز.... اردی بهشتت یهشت
اردیبهشت یعنی طفل شیرخوار طبیعت سمبل: گاو عنصر وجود: خاک شعار: من دارم سنگ خوش یمن: یاقوت کبود سیّاره: ونوس فلّز وجود: مس شخصیّت: ثابت رنگ محبوب: آبی آسمانی - تأثیر پذیر با سیاست فکردهنده استراتژیک تولدتون مبارک
جیییییییییییییییییغ تولد تولد :افتادن: تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک لبت شاد و دلت خوش چو گل پرخنده باشی بیا شمعا رو فوت کن کـه ۱۰۰ سال زنده باشی...! حالا بادا بادا بادا تولدت مبارک شادا شادا شادا تولدت مبارک بادا بادا بادا تولدت مبارک :رقص3: جیییییییغ با ارزوی بهتریناااااا و اینکه فسیل گردندی فی حیات هاهاهاهاهاها :hbd: جیییییییییییییغ جییییییییییییغ جیییییییییییغ جییییییییییغ گاو و الاغ و اردک كبریت و گاز و فندک جوجه و مرغ و لک لک تولدت مبارک
حصین جان دوستِ خوبم تولدت مبارک♡ البته به خودت تبریک گفتم اما اینجا هم اومدم که تبریک بگم برات بهترین هارُ آرزو میکنم.. امیدوارم به هر چیزی که دلیلِ حالِ خوبِ تو باشه؛ برسی. .. .. [DL]