1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

روش جالب محمد صلاح/ هم روزه هم تمرین

شروع موضوع توسط m naizar ‏27/4/20 در انجمن ورزشی

  1. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪

    تاریخ عضویت:
    ‏29/7/15
    ارسال ها:
    21,429
    تشکر شده:
    100,226
    امتیاز دستاورد:
    148
    جنسیت:
    مرد
    روش جالب محمد صلاح/ هم روزه هم تمرین

    به گزارش "ورزش سه"، ماه رمضان اخیرا آغاز شده و این موضوع باعث ایجاد تغییراتی در برنامه ریزی ورزشی بازیکنان مسلمان در سراسر دنیا شده است. محمد صلاح، ستاره مسلمان و مصری لیورپول چند روز با آذین بندی خانه اش شروع ماه رمضان را جشن گرفت و حالا تصاویری از ساعات متفاوت تمریناتش منتشر کرده است.

    محمد صلاح دیشب تصویری در صفحه رسمی اش در ساعت ۲:۴۰ در حال تمرین کردن قرار داد تا نشان دهد در ساعاتی بین زمان افطار تا سحر به تمرین کردن مشغول می شود تا اینگونه هم بتواند روزه بگیرد و هم روند تمریناتش را حفظ کند.

    با توجه به شیوع ویروس کرونا در هفته های اخیر، بازیکنان مطرح دنیا در خانه تمرینات شان را ادامه می دهند تا برای شروع احتمالی دوباره مسابقات مشکلی نداشته باشند. البته با توجه به حذف لیورپول از لیگ قهرمانان و فاصله ۲۵ امتیازی آنها در صدر جدول با منچسترسیتی، تقریبا ادامه فصل برای مرسی سایدی ها حالت تشریفاتی داشته و شاید تنها هدف ثبت رکوردهای تاریخی مهم ترین دغدغه آنها باشد.

    [​IMG]


    [​IMG]