سلام اینجا میتونه محلی باشه برای صحبت درمورد ▪اخبار و حاشیه های مربوط به دانشگاه و دانشجویان ▪همچنین فارغ التحصیلی ▪و کار دانشجویی و فرصت های شغلی که برا رشته های دانشگاهی می بینید رو اینجا اشتراک بزارید خلاصه اینطوری که دوستانی که مقطع دانش آموزی رو پشت سر گذاشتن و وارد دانشگاه شدن می تونن مسائلی که در مورد درس و دانشگاه هست رو اینجا بیان کنن مثل مشورت با بقیه دوستان در مورد ادامه تحصیلات تکمیلی و اینا ×پست متوالی دادن آزاده اما سعی بشه که حالت چت کردن یا پیام چند کلمه ای نباشه
بر و بچ مهندسی ،منم کمکی خواستید در خدمتم.. . البته یه کم ازش زمان گذشته......دلی در جریانه @AftabGardoon
ببین اول از همه ،باید ببینی چقد وقت داری؟ زمان ما کنکور ارشد ،اسفند بود،الان؟ ۲. ریاضی چه ضریبی داره؟ ۳. توی ریاضی قوی هستی یا نه؟
وقت دارم مشکل وقت نیست! به ما نرم افزاریا میگفتن شما فقط گسسته رو کار کنین جای ریاضی دیفرانسیل ولی کلا میخوام بدونم زدن ریاضی باعث افزایش رتبه میشه؟ و اوممم ضریب... فک کنم 4عه
ضرایب همه ی درسات رو باید دربیاری مقایسه کنی، نقطه ی ضعف و قوت خودت رو هم که میدونی، یه برنامه بچینی ،
هومممم انتگرالمو قوی کنم کافیه!؟: | من اصلا حوصله ی بسطا رو ندارم: | ینی مغزم نمیکشه حفظ کنم: ||||||||||!
به من گفتن تو ارشد انقدر ریاضی مهم نیس: |! زیاد روش کار نکن.... اما تو پردازش تصویری من دیدم باید معادلاتی ک توی درس دیفرانسیل یاد گرفتیم رو توی متلب پیاده کنیم=_______= هیشکی عم پیدا نمیکنم گرایش ارشدش نرم افزار باشه (به جز استادام) ازش بپرسم