ایقد این چند روز بورس افتضاح بود که من کلا دیگه باز هم نمیکنم و بنظرم نه موقع فروشه نه خرید ولی با توجه به اینکه امروز یکم روند بازار برگشت و احتمالا با شیب اروم بکشه بالا سیتا روکه اصلا نفروش. اریا رو هم یا فردا تو نوسان و ترجیحا تو مثبت بفروش و یا اگه نفروختی و چند روز رفت پایین صبر کن . چون احتمالا حداکثر حدود پونزده درصد اصلاح کنه باز صعودی بشه.
واقعا این هفته هفته ریسک در بورسه یا باید ریسک کرد و میانگین کم کرد که چون به قیمت چند ماه پیش داری میخری احتمال سود خیلی بالایه. از اونور بخاطر سیاست های بد دولت ترس اینکه تا قیمت اسفند پارسال ریزش کنه هم هست. واقعا انتخاب سخته .
بازار از خرسی رد شده بازار شغالی شده . شغال. اصلا این حرف من توصیه به خرید نیست . خودتون تحقیق کنید ولی دو سهم رو معرفی میکنم که در صورت تعادل بازار جا برا پیشرفت داره. یکی سهام فسرب. دارای بنیاد عالی ، هکتارها زمین و معدن و کارخونه . همچنین سال هاست تجدید ارزیابی دارایی نکرده و بالای هزار درصد افزایش سرمایه خواهد داشت در اولین تجدید سرمایه ( حالا کی خدا داند ) یکی هم نماد همراه ، همراه اول .که با این قضیه بسته های اینترنتی نزولی شد و چند روز دیگه بیشتر منفی نخواهد شد . امروز حقوقی حدود نود درصد صف فروش رو بلعید ! نسبت خرید حقوقی به حقیقی نه به یک بود و حقوقی خیلی پشت سهم است . من فسرب رو دارم و اتفاقا سهام سود ده من این سهم بود امروز . همراه اول رو روی ۶۸۰۰ خداروشکر فروختم و البته تا ۷۳۰۰ هم رفت و بعد اصلاحش شروع شد و الان ۶۴۰۰ است و زیر ۶ بیاد واقعا ارزشمنده
پول ندارم غبهارو دیدی نوزدهمین روز مثبت و صف خرید اگه پول داشتم همین کماسه و رنیک که افشای الف داره اسفند ..میانگین کم می کردم اوفسوس که پول ندارم وگرنه من که همه چی خریدم اینایی ک گفتیدم میخریدم
@Shadow1407 @ghorbat سلام بچه ها اومدین اینجا لطفا راهنمایی کنید اطلاعاتم در زمینه بورس خیلی کمه اول از همه اینکه اگه سهام بورس رو بخوایم بفروشیم پولش رو به حسابی واریز می کنن که به اسم خودمون هست یا میشه حساب فرد دیگه ای رو هم داد ؟ دوم اینکه برای خرید حتما باید با کارگزاری هماهنگ کرد یا میشه آنلاین خودمون بخریم ؟ سوم اینکه برای خرید از کجا میشه متوجه شد کدوم شرکت ها دارن سهام عرضه می کنن ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خوبی؟ اره پول به شماره کارتی میاد که تو کارگذاری وارد کردی دوم اینکه اره خرید و فروش آنلاین میشع انجام داد اول ثبت نام کن کد بورسی بگیر بعد از یک هفته کد معاملاتی فعال میشه میتونی آنلاین خرید فروش کنی سوم خیلی شرکتا سهام دارن منتهی هر سهمی و در هر قیمتی نباید خرید.. فعلا فقط عرضه اولیه بخر بهتره اموزش ببینی اگه حوصله اموزش نداری تو کانال وی ای پی عضو بشو یه پولی می گیره بهت میگه چی بخزی کجا بخری و کی بفروشی و ضرر هم نمیکنی
کارگزاری سهم یار هست ولی توی سامانه که میرم جز سهامم و ارزش ریالیش و یک سری اطلاعیه که تاریخش گذشته هیچی فعال نیست