برا چی بکشم بیرون میخوام سود بالا کنم تا بیست تومن میره حتی هشتادم بعید نیست نه نمیاد رو شش اصلاحاش همش دو سه روزه من تو این سهم هستم میدونم چه خبره گروه خوبی هم داره بچه ها هماهنگن
یک سهام بهت معرفی میکنم که ایقد رفته تو کف که نفت دراومده اینکه کی بخری مسئولیتش با خودت ولی فردا روز سرنوشت سازشه . منفی پنج بگیری عالیه . اگه همین قیمت فعلی هم بگیری عالیه . مثه اینه که کماسه رو ۹ تومن گرفته باشه ختوقا . شده پونصد تومن بخر بنداز کنار
۵۰۰ تومن چیزی نیست که مگه من صد درصد سود میده؟ باشه فردا میگیرم کی رشدش شروع میشه و املاشو درست نوشتی؟ مثل غپاذر نشه گرفتم الان س ماهه تو ضررم ههه
اهان خب واضح بگید شاید من می رفتم میگرفتم بدبخت میشدم رفتم دیدم این نمادو شبیه غپاذره ولی غبهار بگیری خوشبخت دو سرا شدی برو ببین چه خبره تارگت اولش ۱۲ تومن گروه با بازیگر سهم هماهنگن تونستی حتما بگیرید سیگنال خاصه
ممنون از توضیحتون از وقتی این سوال رو پرسیدم تا الان خیلی تغییرات رخ داد و جواب یه سری چیزا رو گرفتم یه سری هم نه کلا دوس دارم پولم رو بدم یکی باهاش کار کنه: )) خیلی سخته من خودم سهام همراه رو خریدم فقط بقیش عرضه اولیه هست
♦️عرضه پالایشگاهیها به عنوان ETF منتفی شد به دنبال انتشار برخی اخبار مبنی بر آغاز پذیره نویسی دومین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله موسوم به ETF از اوایل شهریورماه سازمان خصوصیسازی ضمن تکذیب این خبر، اعلام کرد: قرار بود سهام دولت در چهار پالایشگاه در قالب دومین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) عرضه شود لیکن با توجه به عدم اقدام وزارت نفت در تاسیس صندوق مذکور، هیات واگذاری در آخرین جلسه خود عرضه باقی مانده بلوک سهام متعلق به دولت در سه شرکت پالایش نفت بندرعباس، تهران، و اصفهان را نیز مصوب نمود. لذا بر همین اساس آگهی عرضه عمده و بلوکی سهام این شرکت ها هفته گذشته منتشر شده که پس از هماهنگی با بورس تاریخ دقیق عرضه آن در بازار سرمایه مشخص خواهد شد./باشگاه خبرنگاران
پس از لغو عرضه سهام صندوق قابل معامله پالایشگاهی، شاخص کلی بازار بورس اوراق بهادار تهران ۶۵ هزار واحد افت کرد در معاملات بعدازظهر (به وقت محلی) به کانال یک میلیونی برگشت. در همین حال، وزیر نفت ایران دستور داد که این صندوق -موسوم به دارا دوم- تشکیل شود. عدم تاسیس این صندوق یکی از دلایل توقف عرضه آن اعلام شده بود. در معاملات امروز بازار مالی ایران، بیشترین کاهش ارزش مربوط به نمادهای بیمه دانا، گروه پتروشیمی ایرانیان و کشتیرانی جمهوری اسلامی بود که بین ۸ تا حدود ۱۰ درصد افت داشتند. قسمت عمده معاملات امروز بازار بورس تهران هم به صف فروش مربوط میشد.
اینجوری که از مباحث متوجه شدم برای رسیدن به سود توی بورس باید مدام خرید و فروخت درسته ؟ اگه سهام رو بخریم و بذاریم چند سال بمونه سود بیشتری نداره ؟