نگاه میکنم ولی حقیقتش کمی ترسیده شدم تحلیل خودم اینه تا اخر هفته اکثر سهم ها منفیه . ولی توصیه به فروش امرکز و خرید در هفته بعد هم نمیکنم . ریسکش سنگینه . فعلا بازار جوربه که نه باید خرید نه فروخت . ولی حتما میرم تو نخش
من فک میکنم تا نهصد بیاد البته لحظه ای ممکنه پایینتر هم بیاد ولی میانگین رو همون نهصد بمونه البته به گشایش اقتصادی اقای روحانی هم بستگی داره . شاید تا هشتصد هم بیاد شاید برگرده رو یک و صد. ولی حدس من حدود نهصده
رفتم نگاه کردم . سهم بدی نیست .حداقل سقوط زیاد نداره ولی حدود هفت و پونصد تا هشت تومن اصلاح داره احتمالا و تا ۶ تومن مجدد برگرده . سه ماه اینده که قطعا بالا تره . ولی هنر اینه حداکثر دو سه هفته بتونی بیست درصد سود کنی بکشی بیرون
اره حتما صبر کن مثل بورس گوش بزنگ باش و بازار رو نگاه کن . دیدی سیگنال افزایش دلار و طلا میاد اقدام کن. فک کنم حدود هفته بعد همین موقع مشخص میشه روندش . امروز ده درصد سقوط داشت طلا . ده درصد دیگه هم داره
ولی کماسه رو از دست ندی. بزودی رشد میکنه . حداقل ضرر نکنی توش شرکت قویه ولی متاسفانه بد کسایی سهامداران اصلیشن
یکمی الان دیگه رفته بالا. وامیستم اصلاحش رو بکنه تو کف وارد میشم. حدود شش تومن وارد میشم اگه تحلیلم بگیره. به دیدبانم اضافش کردم