ببخشید یک سوال فنی وقتیکه طلا و دلار قیمتش اینهمه داره بسرعت بالا میره سهام بورس بفزض بالا هم بره در این مسابقه بحد ی هست که جبران مافات کند ؟ آیا در دراز مدت اگه راحت طلا خریده بودید بهتر نبود ؟ البته بنده از بورس سر رشته ندارم ولی سکه طلا خیلی دوست دارم .
به این معناست که همه میخوان بخرن ولی کسی نمیفروشه این سهمی است که پنج درصد مثبت( حداکثر میزان تغییرات در روز) رو داره پر میکنه و خوب مشتری داره . البته قبلا هم گفتم گاهی این صف ها برای گول زدن سهام داران خرد و تشویق اون ها برای خرید تشکیل میشه و وقتی بازیگر سهم به اندازه کافی فروخت ورق بر میگرده و اون که رو قله خریده ضرر میکنه
ممکنه خیلی بیشتر بره پن سهمی رو میارم که شارپی رفته بالا و در دو ماه ده برابر هم شده. ولی خوب وارد نباشی ممکنه سرمایه ات نصف هم بشه. طلا ریسکش پایینه و میخری میندازی یک گوشه . ولی بورس باید فعال باشی و بدونی کی بخری و کی بفروشی بورس مثل قماره
کماسه روی ۱۴۰۰۰وارد شدم بیچاره شدم.. پولم ندارم میانگین کم کنم اما خب سهم خوبیه ولی من بدجا ورود کردم وساخت عالیه دارمش و بلند مدت نگهش داشتم خنصیر هم کمتر ار دوماه ۱۵۰ درصد سود گرفتم کرازی دارم لامصب هی درجا تملت سهم معرفی عید غدیره بخر خوبه وخارزمم میگن خوبه تحلیل کن ببین چجوره بخر
شماهم که مثل پرفویه من کلکسیون درب و داغوناست کرازی رو چند گرفتین؟ من رو ۲۳۰۰ گرفتم ، قبل بسته شدن مجمع
من ۲۷۰۰گرفتم نه سهمای خوبم زیاده مثل زمگسا چند بار باهاش سود میتونی بگی یا وساخت الان ۱۰۰ درصد سودم گکوثر دارم عالیه ارفع دارم و... کماسه از قیمت خیلی پایین سیگنال گرفتم اعتماد نکردم بعد رو ۱۴۰۰۰ هی دیدم داره میزه بالا گفتم بذار الان بگیرم ک خب اشتباه کردم اگه موقع سیگنال میخریدم الان چند صد درصد سود بودم
منظورم کسانی مثل من که کوتاه مدت خرید و فروش میکنن ولی در دراز مدت نه ببینید این نمودار یک ساله نماد فسرب است ، شرکت ملی سرب و روی ایران با یک بنیاد عالی. یک سال پیش در این روز دو هزار تومان بوده در قله تا بیست و یک هزار تومن رسیده یعنی بعد یک سال ده برابر ، رشد شارپی اش رو هم میبینین ،دقیقا قبل قله . حالا یک عده دیدن اوف چه رشدی داره رو بیت و یک خریدن ، بعد نمودار شکست و قیمت نزولی شد . من رو شونزده وارد شدم . قبل از رشد دوم . بعد از خرید من رشد کرد و تا هجده و نیم در عرض چند روز رسید و سود عالی داد .تحلیلم اشتباه شد و با خودم گفتم تا بیست و یک مجدد میره ولی نرفت و باز نمودار شکست و رو پایین شد .الان حدود هفده است و سود من پرید ولی تحلیل من میگه تا ۱۶.۵ پایین میاد و مجدد بالا میره و کف دوقلو رو تشکیل میده و اینبار تا ۲۱ میره . ببینید بخوای خرید و فروش کنی سود و ضرر خوبی میده مثل قمار ولی یکسال نگه داری سوده کسی که پارسال دو تومن گرفته الان ۱۶ هم بشه بازم هشت برابر سود کرده
بالاخره قطعا بالا میره کلا الان بورس تو فشاره . شاخص رو نگاه نکنید الکی مثبته اکثر شرکت ها مخصوصا خصوصی منفی شدن. بخاطر دلار و هنگ بودن دائمی هسته که داغونمون کرده چون دلار امروز کاهشی بود و این هفته کاهشی بوده ، بورس هم ترسیده و کاهشی شده. ولی تحلیل من اینه ارزون شدن دلار باعث افزایش قیمت اکثر نمادها خواهد شد . چون اولا وقتی دلار از بر و رو بیفته مقداری از سرمایه بازار دلار و طلا میاد تو بورس. دوما مواد اولیه اکثر شرکت ها ارزونتر میشه و سود دهیشون بیشتر میشه