سلام بچه ها چن روز کارگزاری آگاه سایتش خرابه اعصابم خورد شده تغییرکارگزاری ب چ صورتیه؟؟ وشماها کدوم کارگزاری سهام دارین؟
سلام باید توی کارگزاری مورد نظرت ثبت نام کنی و تایید بشی و بعد از طریق قسمت تغییر کارگزار ناظر، سهام هاتو انتقال بدی انتقال سهام هم بستگی به کارگزاری مقصد داره بعضیا از طریق سایت قابل انجامه و بعضیا باید برگه سهام رو ببری به دفترشون من آگاه، مفید، فارابی و بانک مسکن رو تست کردم آگاه که وضعیتش مشخصه مفید هم یه ذره ازون بهتره ولی بازم اذیت میکنه اما پنل و امکانات کاملی داره اگه حوصله گرفتن برگه سهام و رفتن به دفتر کارگزاری داری که مسکن مناسبه و امکاناتش هم کافیه واست اما اگه میخوای کلا آنلاین انجام بدی فارابی خوبه اما امکاناتش کمتره حالا بچه ها میتونن بقیه کارگزاری ها رو بگن
کلا کارگزاری که خوب باشه نداریم هر کدوم مشکلات خاص خودشون رو دارن باید ببینی چه نیازی داری و بر اساس اون انتخاب کنی
بزار بهتر توضیح بدم یکی نیاز داره که نمودار تحلیل کنه و بر اساس اون انجام بده یکی نیاز داره که سبدش رو به طور کامل ببینه و بدونه چه خبره یکی نیاز داره صرفا بخره و بفروشه و اصلا سود و ضرر رو چک نمیکنه یکی نیاز داره سرعت بالایی توی ثبت و بروز رسانی اطلاعات داشته باشه یکی نیاز داره که سرویسش همیشه در دسترس باشه و... اینا همه نیازه من اون 4تایی که گفتم رو دارم دیگه