تقریبا نزدیک به 100تا کارگزاری توی ایران وجود داره دو تا ازین کارگزاری ها که مفید و آگاه باشن از نظر من عمومی حساب میشه چون کافیه به یکی از دفاتر پیشخوان مراجعه کنی، چندتا فرم امضا کنی و بیای بیرون، به همین سادگی البته اگه تصمیم گرفتی ازین دوتا ثبت نام کنی قبلش چک کن ببین توی شهر شما کدوم دفتر پیشخوان مسئول اجرای کاراشونه اما یک سری کارگزاری ها هستن که متعلق به مراکز دیگه اس مثل بانک ها برای ثبت نام توی این مراکز باید به دفترهاشون مراجعه کنی پس خب طبیعتا باید چک کنی ببینی توی شهر شما شعبه کدوم کارگزاری ها وجود داره اسامی کارگزاری ها رو میتونی اینجا ببینی: https://www.khanesarmaye.com/thebestbrokerage/
سلام هلی کجایی نیستی میگم سهام عدالت روش مستقیم بزنم بهتره ب نظرت ؟ تا ۱۵ خرداد وقت دارم نمیدونم کدوم بهتره
من از چی فرار کردم؟ من نشستم دارم منفی هام رو نگاه میکنم عشق میکنم هی این منفی میخوره من هی میخرم دیروز با مثبتی که خوردم 70 درصد ضرر های این چند روزم جبران شد امروزم که سود کردم فعلا ما هستیم حالا حالا ها
میگن این سهام جامونده است وحالا موقع سوددهی است تحلیهای مهنازصادقیو گوش کردم ب دلم نشست هرچن همه تحلیهاش درست نیس ولی این تحلیلش دلچسب بود