عزیز من بد برداشت نکن این چیزا ربطی به جنبه نداره من تا جایی که میشه دلسوز مردم بودم و مشاوره میدم البته بیرون از اینجا و اینکه یه نظر میدم و به تمسخر میگیری این اخلاقمو صد درجه عوض میکنه ، به هرحال خواهش میکنم عزیزم موردی نیست موفق باشید
مسخره نکردم شوخی بود شوخیای من اون مدلیه تازه قبلنا به کتک کاری هم میکشید به هر حال حلال کن لطفا منم مجبور ب ویرایش شدم عاقا توصیه منم اینه تو بورس بمونید هلیا بیا تو قضاوت کن آینده بورس
این دوستیا که اینجوری شروع میشه اگه یکم پیشرفت کنه دوستی محکمی میشه چون اینجا تاپیک بورس هست و نمیخوام پیام اسپم داده باشم با یه مثال بورسی ربطش میده به تاپیک البته ربطی نداره ولی مثل خط مقاومتی هست که میشکنه و تبدیل به حمایت میشه . این خط دیگه به سختی میشکنه دوباره
دوستان توجه کنند : شاخص به محدوده روانی رند یک میلیون داره نزدیک میشه پیشنهاد دارم برای احتیاط مجانبه ۵۰ درصد از سرمایه خود را از سهم هاسون بیرون بکشند . روند کل سهم ها و شاخص صعودی کامل هست . مطمئنا شاخص یک میلیون را رد میکند . ولی برای دوستان که ریسک گریز هستن و احتمال این رو میدن که زیر یک میلیون کمی بازی و مجدد حرکت میکند . ۵۰ درصد از سهم های سود ده خود را از اصل پول و سرمایه خارج کنند و میان مدتی ها همچنان نگهداری و اصلا توجه به پیام من نکنن
سلام میشه درمورد عرضه جدید صحبت کنید الان بانک ها همه جا تو وضعیت خوبی نیستن..خرید سهم دولت در بانک و این دوتا بیمه که ارائه شده چطوره؟ (مثلا در مدت یکساله)
سلام خوبی در مورد حد ضرر توضیح میدی؟ حد ضرر بیار بالا یعنی چی من الان زمگسا دارم سود خوب داده نمی دونم بفروشم یا منتظر سود بالا باشم راهنمایی می کنی؟