ببین این که کی افت میکنه اصلا معلوم نیس . یه دفعه دیدی فردا ریخت . یه دفعه دیدی یک هفته دیگه ریخت شاخص کل تا 1250 مقاومت نداره یعنی میتونه تا 1250 بره بالا ولی بازار ما هیجانی معلوم نیست زود تر میاد پایین یا نه
وقتی میگن بورس رشد کرده منظورشون شاخص هست اونم یه نمودار داره و یه قیمت مثل بقیه سهم ها تمام سهم ها روی قیمت شاخص کل تاثیر دارن فروش هم مثل خرید هست . میزنی میخوام بفروشم - تعداد سهم رو مشخص میکنی و قیمتش هم میگی باید سعی کنی با بالاترین قیمتی که میتونی بفروشی تا بیشتر سود کنی
عزیزم بیخیال ما شو مرسی ، شما تو بورست حال کن چیه تا من حرف طلا و دلار میزنم میایی جواب منو میدی من برای کسایی گفتم که بین دو راهی موندن این که ریپ میزنی هر هر میخندی کار قشنگی نیستا
قبلا بیشتر اعصاب داشتیا خخخ باز نشسته شدی بی اعصاب شدی اتفاقا این شرکت های توی بورس برشکسته نیستن خیلیم باهوش هستن فک کن 6 درصد از یک شرکت رو داشته باشی و مدیرش باشی تو بودی بدت میومد؟؟ این شرکت های توی بورس هر کدوم یک شرکت نیستن که . زنجیروار به هم وصل هستن فک کن 4 تا شرکت داری شرکت 3 -> 51 درصد از شرکت 4 رو داره شرکت 2 -> 51 درصد از شرکت 3 رو داره شرکت 1 -> 51 درصد از شرکت 2 رو داره و تو 51 درصد از شرکت 1 رو داری پس تو رییس شرکت 1 هستی و شرکت 1 رییس شرکت 2 و شرکت 2 رییس شرکت 3 و شرکت 3 رییس شرکت 4 پس تو عملا رییس همه شرکت ها هستی ولی واقعا چند درصد از شرکت 4 رو داری؟ تو در اصل 51 درصد از شرکت 1 رو داری 26 درصد از شرکت 2 رو داری 13 درصد از شرکت 3 رو داری 6 درصد از شرکت 4 رو داری یعنی تو با 6 درصد صاحب کل شرکتی حالا مثال ما با 4 تا بود فک کن طرف 10-20 تا زیر مجموعه داره عملا هیچی از شرکت آخر رو نداره ولی رییس اونه
حرفهای من مناسب اینجا نیست نمیتونم بازشون کنم فقط این سودا کوتاه مدت هست من گفتم این کارو نکنید طلا ودلار بگیرید مخصوصا تاکیدم روی طلاس بانه و مهاباد هم یه پیگیر بشو مردم تو بورس شرکت کردن و سرمایه اشون چی شد حرف آخر بمونید تو بورس بیشتر از این نمیتونم وقت بزارم و توضیح بدم فقط یه نظر دادم همین اونی که باید بگیره مطلبو میگیره بای در ضمن خودتم بی اعصابی من خیلی دخی مهربونم فقط خوشم نمیاد یکی گیر بده بهم