من کاری ندارم بورس خوبه یا بده بریم توش یا نریم توش من فقط میخوام یک ایراد به این حرف بگیرم بورس اعتیاد آوره درست مثل قماره و آدم دلش میخواد همش پول بریزه توش درست . البته مثل قمار نه خود قمار ولی قسمت بدون کار کردن پول در آوردن رو قبول ندارم درسته من کار نمیکنم ولی مثلا سهم تبرک رو میخرم . پس الان بخشی از شرکت تبرک برای منه هرچقدر که کم باشه بازم بخشی از شرکتش برای منه من پول میزارم وسط کارگر کار میکنه با پول من و اون حقوقش رو میگیره و من سودم. مثل مدیر شرکت تبرک ولی فرقمون اینه که اون چند هزار برابر من سهم داره و چند هزار برابر من پول داده پس اگه به حرف شما باشه تمام کارآفرین ها مدیر ها باید ببازن چون خودشون کار نمیکنن فقط یه جایی رو ساختن و یکی دیگه داره براش کار میکنه و اون سود میکنه تاحالا دیدی مدیر جایی کار کنه؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- یه حرف دیگه هم زده بودین که بورس حبابه و پول رو نزارین و ... همه کسایی که بورس کار میکنن میدونن توی فروردین و نیمه اردیبهشت بورس به شدت رفته بالا و الان دیگه وقتشه یکم استراحت کنه مسلما از چند روز دیگه عرضه بیشتر از تقاضا میشه اونایی که با فکر کار میکنن میدونن الان چیکار کنن میدونن کی پولشون رو نقد کنن و کی دوباره خرید کنن اونایی که هیجانی کار میکنن مسلما پولشون رو از دست میدن حتی همون زمانی که داشت بالا میرفت و همه سود میکردن بازم اونا پولشون رو از دست میدادن پس کسی که میاد داخل بورس باید بلد باشه چیکار کنه و کسی که بلده از این حباب ها نمیترسه که هیچ ازشون استفاده هم میکنه
باز خوبه اینم کم نیست که چند نفرید تو خونه ؟ سهمای تو هم خوب بود واقعا بورسه دیگه ب خیلی چیزا بستگی داره
من هیچ وقت پیشنهاد نمیدم چون بازار ما به شدت هیجانی هست این که میاد پایین شکی توش نیست و آخر وقت امروز یکم خودش رو نشون داد و بعضی سهم ها که صف داشتن ریختن ولی بعد این استراحت دوباره شروع میکنه به اوج گرفتن و بالا تر از این حرفا میره پس بفروشی یا نفروشی ضرر نمیکنی ولی خب مهمه که چند روز پایین بیاد و شما چند وقته سهم خریدی و چقدر خریدی و... که بهتره خودت فکر کنی و تصمیم بگیری چون ممکنه برای اون که توی 100 درصد سود هست مهم نباشه که 30 درصد هم ضرر کنه ولی برای اون که 5 درصد توی سوده حتی 10 درصد ضرر هم سخته چون میشه -5 درصد و این که چقدر سرمایه دارین هم مهمه چون مثلا کسی که 100 میلیون داره اگه 30 درصد بیاد پایین 30 میلیون ضرر میکنه ولی کسی که 1 میلیون داره اگه 30 درصد بیاد پایین فقط 300 هزار تومن ضرر میکنه و خیلی عوامل دیگه هم هستن که باعث میشه این که بفروشی یا نفروشی تصمیم شخصی بشه ولی به نطر من اگه میخوای موفق باشی حد سود و حد ضرر انتخاب کن اینجوری هیچ وقت ضرر نمیکنی