هلیا یه سوال مهم خب حالا من خریدم.. چجوری بفروشم از کجا بدونم فروش میره چیکار کنم موقع فروش ضرر نکنم و فروش بره راستی ی سوال دیگه چجوری تو صفهای سنگین بتونم سهم بگیرم امروز نتونستم حیف شد
اصلا این طوری نیست طلا هم وقتی دویست شد همه گفتن حبابه هی صعود کرد الان بالای ششصده ی عالمه کارشناس میگن امسال رشد بورس داریم شما میگید حباب ؟ خب تحلیل ؟ رو چه حسابی؟
میشه نظرتون راجع به عرضه جدید که سهم دولت تو چند بانک و بیمه واگذار میشه، رو بگید..کدوما بازدهی بهتری داره؟
طلا را با بورس مقایسه میکنید ؟ طلا همیشه با ارزشه . اگر طلا یا زمین بخرید هیچکس نمیگه چرا خریدید . اما بدیهی است که الان دولت داره اموالشو توی بورس میفروشه به بورس رونق کاذب داده اند .]
نترس همیشه ما رو از بورس ترسوندن که به جایی نرسیدم تو بورس فقط بایذ باهوش عمل کنی سهم خوب بخر سود عالی میده خیالت راحت
بدیهی اینه که هر کسی نمی تونه زمین بخره بنابراین سود میره تو جیب ی عده ثابت اما بورس ب امثال من خوب سود میده ک با پول کم وارد شدم بعضیا روزی روووووزی ۴۰ ملیون سود می کنن بورس امسال عالیه این نظر کارشناساست
تمام این شرکتا ورشکسته هستن حالا برید توی بورس بعد چند وقت که پولتون از کفتون رفت متوجه میشید طلا و دلار بگیرید .