عزیزم اگه رفتی احراز هویت این روشو امتحان کن. تو گوگل سرچ کن پنل اگاه انلاین . بعد نام کاربریتو بزن . جای رمز عبور ی دکمه پایین هست زده فراموشی رمز بزن رو فراموشی رمز بعد کد ملی ازت میخا کد ملی ک زدی ی کد میاد رو گوشیت بعد اون بزن ایشالا مشکلت برطرف میشه
اره فعلا غ حضوریه خودتون داخل سجام میتونید ثبت نام کنید . بعد برید احراز هویت . کارگزاری ها زیاد فرق ندارند اما بهترینش اگاه و مفید هست . من خودم اگاه کار میکنم . وكارگزاري آگاه از لحاظ بزرگي و خدمات دوم هس و خيلي قوي تر داره عمل ميكنه
ببخشید حالا که میخوام کار گزاری رو آگاه انتخاب کنم در سجام ثبت نام کنم بهتره یا آگاه اکسپرس؟؟با سامانه آگاه مراحل کمتری طی میشه؟ بعد یه مطلب خوندم که در بعضی کارگزاری ها باید برگ معامله (یه چیزی شبیه این) بخری؟ مثلا کف سرمایه تو بعضی شون پونصد تا پنج میلیون اعلام شده؟
شما اگه الان در اگاه ثبت نام کنید باید حتما اطلاعاتتون در سجامم تایید بشه . فرقی نمیکنه . در دوتاش باید تایید بشه . اما بیشتر در سجام ثبت نام میکنن .موقعی هم ک رفتی دفاتر پیشخوان باید بگی احراز هویت سجام و اگاه با هم برام بزن . بعد حتما بگو که کدم میخام انلاین باشه . اخه بعضی دفاتر پیشخوان اون برگ تعهدنامه رو یادشون میره بزارن رو اون ۹ برگ که امضا و اثر انگشت میزنی در کارگزاری اگاه قبلا از صد تومن شروع میشد برا معامله گری . اما دیگر قوانین جدیدش جز عرضه اولیه برا بقیه سهام ها زیر ۵۰۰ نمیشه
روش معاملاتي يك سهم ۱. سهمی را برای خرید انتخاب میکنم که قبلا اون سهم را بررسی و با بازی سهم کاملا آشنا هستم واز قدرت نقدشوندگی آن کاملا مطمن هستم. ۲. حتما حمایت و مقاومت سهم را قبل از خرید بدست می آورم. ۳. معاملات سهم را در نزدیکی قیمت حمایت تحت نظر میگیرم. ۴.در صورتیکه شاهد افزایش حجم معاملات نسبت به روزهای قبل در نقطه حمایت باشم. ۵. شاهد شروع فروش حقوقی سهم باشم. ۶. قدرت خریدار رفته رفته افزایش یابد و متناسب با آن قیمت سهم هم افزایش پیدا کند. ۷.به سابقه سهم مراجعه تا ببینم قبلا چندین منفی خورده ودر روزهای آخر منفیها به زیر یک یا حداکثر دو درصد رسیده و حجم معاملات نیز رفته رفته کاهش یافته باشد یعنی نشان دهد فشار فروش نسبت به روزهای قبل کاهش یافته است. ۸.حتما ساعات پایانی بازار را برای خرید سهم انتخاب میکنم. ۹. حتما باید موقع خرید قیمت آخرین معامله سهم از قیمت پایانی اون بیشتر باشد درصورتیکه شرایط بالا را داشت ولی آخرین قیمت کمتر از قیمت پایانی شد خرید سهم را به روزهای آینده موکول میکنم. ۱۰. برای اطمینال از انتخاب بهترین نقطه ورود حتما با اندیکاتور macdو rsi آخرین وضعیت سهم را کنترل و نشانه های صعود را در آنها هم مشاهده میکنم. ۱۱. با مشاهده دارا بودن شرایط بالا به صورت پله ایی وارد سهم میشوم ودر صورتیکه نشانه های فوق را قدرتمند دیدم میتوانم تمام خرید خود را انجام و با صبر ثمره خرید خود را ببینم. ۱۲. نام سهم تاریخ قیمت و تعداد خریداری شده و علت خود برای خرید سهم را در دفتری نوشته تا در آینده نقاط ضعف و قوت خود را پیدا نموده ونسبت به برطرف کردن و یا تقویت آنها اقدام نمایم. پرسود باشيد
چگونه اسیر رفتار گله ای نشویم بسیاری از اوقات میبینید که سهمی را درست تحلیل کرده اید و به این نتیجه میرسید که آن را در قیمت ۵۰۰ تومان خریداری کنید و شش ماه بعد و در ۷۰۰ تومان بفروشید. ناگهان میبینید که برخلاف تصور سهم صف فروش شده و قیمت سهم نیز کاهش یافته است. در این حالت با دیدن صف فروش سهم چه تصمیمی میگیرید؟ اگر تصمیم شما این است که سهم را در صف فروش به فروش برسانید بدین معنی است که اسیر يورش رفتاری و رفتار گله ای شده اید ولی اگر به تحلیل خود پایبند باشید یعنی توانسته اید رفتار خود را در سهم کنترل کنید. البته این نکته را هم باید ذکر کرد که نوع تحلیل هر سرمایه گذار در این حالت متفاوت است. اگر سرمایه گذاری با تحلیل تکنیکال و سپس تابلو خوانی در بورس به عددهای ذکر شده در بالا برسد قاعدتا با صف فروش شدن و رسیدن به حد ضرر سهم را میفروشد اما اگر با تحلیل بنیادی باشد معمولا اسیر نوسانات کوتاه مدت نشده و صبر میکنند تا به هدف قیمتی برسد چرا که تحلیلگران بنیادی معمولا همراه با ارائه گزارش های مالی شرکت در خصوص سهم تصمیم گیری میکنند. رفتار گله ای حال سرمایه گذاران فعال در بازار سرمایه باید از تصمیمات هیجانی که منجر به رفتار گله ای می باشد شدیدا پرهیز کنند چرا که ممکن است در سهمی به این روش سود کنند ولی در بلند مدت آنچه نصیب سرمایه گذار می شود چیزی جز زیان نیست. برای سرمایه گذاری در بورس باید بتوانید آفت های معامله گری در بورس که یکی از آنها رفتار گله ای می باشد را از خود دور کنید.
15 اشتباه ویرانگر روانشناختی در معاملات : 1 - ترس رسیدن قیمت به حدضرر یا ترس از ضررکردن 2 - خروج خیلی زود از معاملات 3 - امید و آرزوی بیجهت با مواجه با واقعیت تلخ بازار. 4 - خشمگین شدن پس از یک معامله ضررده به دلیل احساس قربانی بودن در دست بازار 5 - معامله با پولی که توانایی از دست دادنش را ندارید یا معامله با وام و پول قرضی 6 - افزودن به معامله ضررده (خرید سهام در روند نزولی برای کم کردن میانگین خرید) 7 - خریدوفروش هیجانی 8 - شادی بیش از اندازه پس از یک معامله سودده 9 - محدود کردن سود به دلیل عزت نفس پایین 10 - پیروی نکردن فرد از سیستم معاملاتی خود 11 - زیاد فکر کردن به یک معامله پیش از ورود - شک کردن به درستی یک معامله پس از ورود 12 - معامله کردن با حجم نادرست و عدم مدیریت ریسک 13 - معامله بیش از حد به دفعات زیاد 14 - ترس از معامله کردن به دلیل نداشتن سیستم معاملاتی و ترس از اتفاقات غیرقابل انتظار 15 - تحریکپذیر و تندخو شدن پس از روز معاملاتی
استادم مي گفت بزرگترين اشتباهی كه در شطرنج می توانی مرتكب شوی، اين است كه روی اشتباه طرف مقابل حساب كنی. اينكه ما فكر كنيم نقدينگی جديدی كه می آيد دائم سهام حبابی را می خرد، حساب كردن روی اشتباه طرف مقابل است. اين نگاه ممكن است گاهی ما را از سودهای رويايی محروم كند ولی، قطعا از مرگ مهلك هم نجات مان می دهد. بهترين كار، انجام دادن كار درست است: سرمايه گذاری كردن در سهامی كه به بازدهی آنها اعتقاد داريم، صرف نظر از آنكه پول تازه وارد چه اشتباهاتی ممكن است مرتكب شود.