1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

میز گرد "بورس"

شروع موضوع توسط hileya ‏22/3/20 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IT Engineer
    بیگ لایک نویسنده برتر .
    از سیگنال ها به موقع بهره بردن خوبه @};-

ghorbat از این پست تشکر کرده است.
  2. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IT Engineer
    نه دگ میرم تو غربت تک و تنها قهوه بخورم :coffee:

ghorbat از این پست تشکر کرده است.
  3. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    بر اساس اعلام روابط عمومی بورس تهران، سهام هلدینگ شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) امروز چهارشنبه ۲۷ فروردین برای اولین بار در بورس عرضه شده است.

در مجموع ۸ میلیارد سهم عرضه شده که از این تعداد ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم برای عرضه عمومی و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون سهم هم به منظور عرضه به صندوق‌های سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده بود.

قیمت معامله شستا در اولین روز عرضه این سهام ۸۶۰ تومان اعلام شده و عرضه امروز معادل ده درصد از سهام سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی است.

اتفاق امروز بزرگترین عرضه اولیه در بورس محسوب می‌شود و واکنش بازاربورس هم به این عرضه مثبت بود.

علی صحرایی مدیرعامل بورس تعداد شرکت‌کنندگان در این عرضه را ۲ میلیون و ۷۰ هزار نفر اعلام کرده است.

شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی در سال ۱۳۶۵ به صورت یک شرکت سهامی خاص با سرمایه اولیه دو میلیارد تومان تأسیس شد.

هر چند مالکیت اصلی شستا به بازنشستگان و بیمه‌شدگان تامین اجتماعی برمی‌گردد اما تعیین مدیرعامل و هیئت مدیره این سازمان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

AftabGardoon، hileya و ghorbat از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر مفید ~✿~

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    استاد همه پرفسورای دنیا
    چند ساله تو بورسید؟ میشه یه گروه تلگرامی بزنید اون جا راهنمایی کنید؟ و مرجی اینام باشن اونجا

AftabGardoon، hileya، BLACK STAR و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    118
    حرفه:
    juristic

خانم شما اگه مشکلی دارین میتونید داخل تاپیک شرکت نکنید . اجبارتون نکردن . شما برید سوالاتتون داخل گوگل سرچ کنید و جواب بگیرید . لزومی نداره اینجا سوال بپرسید وقتی داخل گوگل میتونید اطلاعات کسب کنی برو از همونجا کسب کن . من این تاپیک رو زدم دوستانی ک تمایل دارن وارد بورس بشن . اجبار و التماس کسی هم نکردم . ادعا هم ندارم . چون خودم داخل بورس هستم چن وقته . تمام کلاساشم رفتم ‌ . داخل کارگزاری برا افراد ثبت نام میکنم . دوستان در مورد ثبت نام پرسیدن منم گفتم بخاطر کرونا ثبت نام غیر حضوری هست . و فلان اطلاعات میخاد . اگه ادعا در کار بود گروه تلگرام میزدم و بقیه دور خودم جمع میکردم و سیگنال میدادم . حالا شما برو گروه بزن ک بقیه از تجربیاتتون اطلاعات کسب کنن و سیگنال بهشون بده و دنیای گسترده بورس تحربه کنی .

در ضمن اگه استارتر تاپیک پسر بود این حرف رو نمیزدی .

Aryangirl، ghorbat، BLACK STAR و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    118
    من هیچ ادعایی ندارم و اتفاقا میخواستم از خود شما مطلبی یاد بگیرم .

اگه یبار دیگه پستم رو از اول تا اخر بخونید و همینطور پستهای چند صفحه قبل، متوجه میشید که که هیچ جمله از پستم منظورم به شما نبوده و خطاب به خودم و جمع بوده.
    اگر گفتم سوالات ساده رو از گوگل بپرسیم و سوالات بهتر رو در اینجا، برای این بود که انسجام اموزش خود شما بهم نخوره.

ولی خوب از کوزه همان برون تراود که در اوست.
    شخصیت شما از سبک نوشتار شما معلومه.

ضمنا قسمت آخر حرفتون رو ندیده میگیرم.

هبوط، BLACK STAR و MajiD.JD از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    118
    حرفه:
    juristic

دوست عزیز شخصیت منو اکثر بچه های اینجا خ وقته میشناسن .

شما هم یکبار دیگر پستتون از اول تا اخرش بخونید . اول جملتون با کلمه ادعا و پست بیمعنی شروع کردید و ....
    که هیچکدوم از پست های بچه ها داخل تاپیک بیمعنی و ادعا نبوده . اخه کسی که تازه میخاد وارد بورس بشه از ابتدایی ترین مراحل سوال براش پیش میاد . چه در یه کلمه چه در یه جمله و نیاز داره که بپرسه .از مراحل ثبت نام تا مراحل خرید و فروش و غیره و هزاران سوال دیگر. و نیاز داره از بقیه بپرسه تا کم کم خودش راه بیفته. من خودمم اولش انقدر سوال برام پیش میومد .

بعد اخر پستتون نوشتین حتی کسی هم که تحلیل گر حرفه ای هست اینقدر با اطمینان صحبت نمیکنه .

اتفاقا سیگنال دادن هم خیلی خوبه . هم به ذهن من کمک میکنه هم به ذهن بقیه بچه ها ‌. دوست دارم بچه ها از ذهنشون استفاده کنن . دوس ندارم مثلا بگن فلان سهم بقیه هم بدون تحلیل و چیزی برن سهمو بخرن و ضرر کنن موجب دلخوری بشه. مثلا یکی فلان سهم معرفی میکنه دوس دارم همه خودشون برن این سهمو با ذهن خود تحلیل و بررسی کنن اگه خوب بود بخرن.

در ضمن عضو گروه و کانال های الکی تلگرامم نشید . بعضیاش واقعا الکی و دروغه . مثلا یه سهم معرفی میکنن جز بازار پایه در میاد و ادمو تو چاه میندازن جوری که دوس داری بورس رو ببوسی بزاریش کنار . بعضی از افراد تازه کارم گول این کانال و گروه ها میخورن و ضرر میکنن . پس چه بهتر که در کنار مشورت از دیگران از ذهن خودمونم استفاده کنیم .

همگی پرسود باشیم و موفق .

Aryangirl، ghorbat و BLACK STAR از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    93
    الان صفر تا صد ثبت نام غیرحضوری شده؟؟

بعد یه صحبت دیگه ام هست که بعضی کارگزاری ها تخفیف بیشتری تو هزینه هابه مشتری هاشون میدن و ..سبد گردانی و صندوق تسهیلات دارن
    میشه تو انتخاب کارگزاری راهنمایی کنین؟؟

hileya از این پست تشکر کرده است.
  9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IT Engineer
    نع دگ دختر خوبی نیستی بهت سیگنال نمیدم
    فقط کارگزارت رو مفید انتخاب کن در شرایط فعلی بهترینع

hileya، ghorbat و Marji از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IT Engineer
    این حرفت کاملا صحیحه هر جوجه مرغی میاد سیگنال میده الکی
    هر جوجع خروسی ام میاد کانال میزنه و چرت و پرت

hileya و Marji از این پست تشکر کرده اند.