دوستانی که با مفید تریدر کار میکنن میدونید تایم فریم سالینه رو چجوری میشه اضافه کرد؟ داره؟ مثلا بخوام نمودار سهم a از اولش ببینم یا تو 2 سال قبلش ببینم از کجاش میشه اقدام کرد؟
برای شمایی که میخوایی 100 تومن بخری هیچ فرقی نداره کی بفروشی حالا کمی راه افتادید و رفتید پی ارقام بالاتر متوجه میشید که چی میگم و چرا ! ز
گفتم ک من صد تومن نمیخواستم بخرم میخواستم اگر کنم فعال بود بیشتر بخرم خب حالا بر نخورع جدی نبوذ حرفم باز بگو از تحربیاتت
مفیدتریدر نسخه 5 گرفتی؟ چون هر نسخه تایم فریمش بیشتر از قبلی بود تا اینجا.. روی یکی از تایم فریمهای توی منوی ابزارت کلیک راست کن customise کن ببین میتونی تغییر بدی؟ ولی اگر میخوای الان تحلیلشو بکشی با همون روزانه و هفتگی بزن روند کلی رو نمیخواد بکشی الان.
آره مفید تریدر 5 گرفتم البته همون متاتریدره ظاهرا فقط کارگزاری مفید ادیتش کرده یکم. منکه پیدا نکردم از اونجام. در کل میخواستم بدونم چجوری میشه آوردش
دوستان این تاپیک میتونه تاپیک خیلی خوبی باشه که همه ازهمدیگه چیزی یاد بگیریم. این پستهای بی معنی و ادعای اینکه کی از بقیه واردتره درست نیست. چون مسیر یادگیری یه مسیر محدود نیست و انتها نداره .پس بهتر اینه نخوایم دانش خودمون رو تحمیل کنیم و بیشتر سعی کنیم اون رو تکمیل کنیم. ضمن احترام به استارتر تاپیک خواهش دومم این هست که سوالات رو درست بپرسیم. جواب خیلی از سوالات رو میشه با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا کرد...مثل همین انواع کارگزاری و خدماتشون..مثل نحوه ثبتنام و غیره.. میشه تمام سوالات رو داخل یک پست پرسید.. این پستهای متعدد که هرکدام یک نیم خط سوال پرسیده شده انسجام رو ازبین میبره. و حرف آخرم این هست که حتی کسی که دکترای تحلیل گری داره هم با این اطمینان صحبت نمیکنه درباره سیگنال خرید یا فروش. بهتره از موضوع های حقیر سیگنال دادن واقعا خارج بشیم و به جاش کنارهم دنیای گسترده بورس رو تجربه کنیم.
من چون با تبلتم منو برام فرق میکنه ولی میرم با سیستم برات میارم. کندل ماهیانه رو هم بزنی چندسال رو نشون میده.