رویداد 24: جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت در مجلس درباره شیوع کرونا در استان گفت : ابتدا باید بگویم که همه مسئولان درحال زحمت کشیدن هستند و باید از آنها قدردانی کرد، اما امکانات کم است. ما دستگاه تنفسساز، تخت آی سی یو، ماسک و لباس محافظ نداریم. برایم جالب است که شاید روزانه ۱۰ هزار ماسک n۹۵ مصرف داریم و صریح بگویم که نمیتوانیم جان کادر درمانی خودمان را تامین کنیم، زیرا با کمبودهای بسیاری مواجه هستیم و شرمنده آنها هستیم و اگر بگویم که ۵۰ درصد کادر درمانی استان ما مبتلا به کرونا هستند، خلاف نگفتهام. با صراحت بگویم که آمارهایی که از تعداد مبتلایان و فوتیها بر اثر کرونا داده میشود راست است، اما درست نیست. زیرا ما از همه تست نمیگیریم پس بنابراین افرادی که مشکوک هستند یا با علائم کرونا فوت میکنند در آمارها نیستند. قبرستانها جا ندارد و اجساد روی هم دفن میشوند. نمیخواهم وحشت و نگرانی ایجاد کنم اما باید صراحت داشته باشم و بگویم افراد زیادی با علائم کرونا در استان فوت شدند، اما چون تست ندادهاند در آمار محسوب نمیشوند. به نظرم روزانه فقط ۳۰ الی ۴۰ نفر در استان جان خود را در اثر این بیماری از دست میدهند و آمار واقعی نیست. نبودن یک آمار واقعی باعث شده که عمق فاجعه مشخص نباشد و متاسفانه آمار مبتلایان و فوتیها روز به روز به صورت تصاعدی بالا میرود
هیچ وقت تو تمام عمرم کسی رو ندیدم خوابی راحت تر از من داشته باشه... اما این شبا خواب آروم ندارم از غصه خبرای تلخی که می رسه و نگرانی واسه عزیزان
حالا خودت ک اهل رشتی بیا بگو ببینیم این خبرا صحت داره؟؟ منظورم اوج مریضی؟؟کمبودامکانات و.... @DaniyaL
فاجعه...! مسئولین ، مردم ،همه دارن کم کاری میکنن،با مسئولین که نمیشه کاری داشت ولی مردم عزیز تو را خدا مواظب خودتون باشید باز امروز می شنویم یه عده به علت مسمومیت مصرف الکل مردن...خوب اخه این چکاریه با خودتون میکنید... اخه چقدر بگن فقط تو خونه بمونین و مراقبت های بهداشتی لازم را انجام بدین...اخه چرا اینهمه درد به دل ما میذارین... تو رو خدا مواظب خودتون و بقیه باشین...
کمبود امکانات که هست قطعا هست،همه جا هست...همه می دونیم که هست... تو اخبار هم میبینیم که میگن مثلا ۳۰۰ نفر کرونا دارن ۱۰۰۰ نفر بسترین ،خوب اضافه ها کین؟ اونا همونایی هستن که یا هنوز ازشون تست گرفته نشده یا اینکه هنوز جوابش نیومده
نمیدونم چه جمله ای به کار ببرم تا عمق فاجعه رو نشون بده جلو همه بیمارستان ها شلوغه ، هیچ امکاناتی نیست پاساژ ها و کلوپ های بازی و.. تعطیل شده فقط مسافرا دارن شهر رو اداره میکنن کرونا رشت رو محاصره کرده یا بهتره بگم گیلانو من چند روز پیش فقط تونستم برم بیرون چند تا کتاب بخرم. آمار فوت بخاطر کرونا تو رشت بالا 200 تا در روزه دیگه جوری شده شبا کابوس میبینم که با یکی دست دادم کرونا داشته و دارم دستامو میشورم :bucktooth:
نوشهرم... بیمارستاناش پرعه همه چیش تموم شده و در سکوت کامله خبرش:') طوری که انگار هیشکی نیس... حتی انقد وضع خرابه که بیماران ما، بیمارستانهای شهرای دیگه رم پر کردن....