اقااااا دقایق آخر منم رسیدممم تولدت مبارک دانیال عزیز با آرزوی بهترین ها برات ایشالله 1200 سالگیتو ببینیم
به به ببین تولد کیه... پسر خوش ذوق و فعال و تیز انجمن تولدت مبارک باشه دانیال جان... ایشالا که سهمت از زندگی چیزی جز آرامش و جیب پر پول و عشق نباشهبهترین ها رو آرزو می کنم برات :پرواز:
مرسی دلارام ، خیلی لطف کردی بابت تاپیک عجب کیکی واقعا خوردن داره... کادو دلچسبی بود مرسی لطف کردین مرسی آلا، خیلی لطف داری زحمت کشیدی فقط دفعه بعد خواستی کادو بدی از دلارام مشورت بگیری بد نیست =))) درضمن از عسل گذشتم دیگه :fox: مرسی انوش جان، خیلی لطف کردی نابودم کردی، با آسفالت سر کوچه یکی شدم :bucktooth: کانادا بیام برات جبران میکنم مرسی میلاد ، خیلی لطف داری داداش آره آشنایی ماهم جالب بود. اخلاقت بی نظیره با حوصله و مودبانه برخورد کردی هر چقدر جلو میرم و ازت شناخت پیدا میکنم از حضورت تو انجمن بیشتر خوشحال میشم همچنین، منم برات بهترین هارو آرزو دارم متاهل بودنو خوب اومدی، آماده باش اقامت تو هم بزودی اوکی میشه مرسی ماهک جان ، خیلی لطف کردی مرسی سینا جان ، خیلی لطف کردی مرسی خورشید عزیز به به... چقدر زیباست کارت درسته، مرسی رهگذر عزیز خیلی لطف کردی مرسی محمدرضا عزیز، پسر خوش صدا انجمن به موقع اومدی نگران نباش ، کیک به اندازه کافی هست برات کنار گذاشتم ، 1200 سالگی من دیدن داره اخه حالا به من رحم نکردی به خودت رحم کن =)))) مهسا جان خوب تعریف میکنی ادامه بده مرسی از تبریکت خیلی لطف کردی منم بهترین هارو برات آرزو دارم
ممنونم دیانا جان، خیلی لطف کردی مرسی عباس جان ، خیلی لطف کردی __________________ :cat2: از سحر گربه اسکاتیش فولد نارنجی هم ممنونم که به یادم بود و همیشه یه رفیق همراه بوده و هست میدونم دلخوره، اگه پیام تو دیر دیدم همینجا عذرخواهی میکنم. گربه خوبی باش پنگول نکش :cat: