طرز تهیه شامی بادمجان مواد لازم برای شامی بادمجان: گوشت چرخ کرده 400 گرم بادمجان 500 گرم تخم مرغ 2 عدد سیر رنده شده 5 حبه جعفری خرد شده به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم ____________________________________________________________________________ طرز تهیه شامی بادمجان: برای درست کردن شامی بادمجان، ابتدا بادمجان ها را رنده کنید و به آن 1 قاشق نمک اضافه کنید و نیم ساعت به آن استراحت بدهید، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و آب بادمجان را بگیرید و با مواد مخلوط کنید و خوب ورز بدهید و آن ها را مانند شامی آماده کنید و داخل ظرفی بچینید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار بدهید و بعد از آن داخل روغن سرخ کنید. asriran.comt
با سلام و تشکر ، چون من بادنجان خیلی دوست دارم دو سوال دارم آب بادنجان را چه جوری و چرا باید گرفت . چه جوری مواد را بعد از ورز دادن مانند شامی آماده کنیم .(طرز آماده کردن شامی چگونه است )؟
سلام ، ممنونم ، منم بادمجون دوس دارم بادمجونو رنده می کنیم و نمک میزنیم ، نیم ساعت میمونیم ، بادمجون های رنده شده آب می اندازن ، مقداری از بادمجون های آب انداخته را بردارید و دستتونو مشت کنید فشار دهید تا آب بادمجون ها گرفته شه در واقع با این عمل تلخی بادمجون گرفته میشه. تا آخر این عمل رو ادامه بدین برای درست کردن شامی مقداری از مواد ورز داده شده را بردارید و در کف دستتون گرد و صاف کنید، می تونین با یکی از انگشتانتون یک حفره وسط شامی ایجاد کنید، به شکل نگاه کنید ، بقیه دیگه آسونه
ممنون توی ظرفی با فاصله شامی ها رو قرار میدیم ، می تونیم توی یک سینی با فاصله شامی ها رو قرار بدیم که بهم نچسبند و از فرم نیفتن می تونین این مرحله رو انجام ندین و شامی ها رو در روغن سرخ کنین حسن قرار دادن در یخچال اینه که شامی ها کمی سرد میشن و موقع سرخ کردن وا نمیرن شامی ها رو با شعلۀ زیاد نپزید ، باشعلۀ ملایم بپزید که مواد داخل شامی ها پخته شوند. اگه دوس دارین امتحان کنید آسونه
ممنون خورشید جون خیلی آسونه حتما درست کن آقا انوش هم اشکال هاشو پرسید ، قراره سر فرصت درست کنه فست فود رو که نمیشه همش خورد ، علاوه بر چاقی مضر هم هست حتما میذارم عزیزم