هلی ژان! راستش خیلی معمولی بود =_________________= خیلی تازه ننم نبود کلی کار خونه کردم =| منم برات عارزوی خیلی چیزای خوب عو خوشبختی عو اینا دارم (+دیگر تعارفات معمول و رایجه) دیگر اینکه بسی دوست دارم!
وووووووااااااااااااااااااهااااااااااایییی چگد گلللل!! چگد گوزل گل (گوزل=خوشگل) مرسی بابت تبریک!! و بابت به فکر بودن همیشگیتون در انجمن! سلامت و شاد باشید در کنار خانوادتون = )!
عه سلامم نمیدونستم دلی شما هستید و فکر میکردم دلی یه کاربر قدیمیه که دیگه نمیاد و من کور کورانه تبریک گفتم و الا اگه میدا نستم شمائید کیک و شمع و گل بسیار برایتان میگذاشتم مدیر گرامی ، عمری پایدار و روزگاری خوش را از خداوند برای شما خواستارم امیدوارم در سفر زندگی همیشه راهی برای شادی و رضایت بیابید و در پایان آرزویی نباشد که بدان دست پیدا نکرده باشید مجددا تولدتان مبارک جونم چه کیکی ، مامان برای من کیک خوبه .؟
سلااام مجدد آقای انوش بعلههه.. دلی منم کورکورانه چیه اصصصن؟؟ خعلی عم خوووب بوددد... ب من نگو مدیر=_______= من ناراحد میشم.. منو ناراحد نکن... من هم برلی شما لب خندون و رفیق پایه عو خلاصه اوضاع سیزده ب در طوری .. واااااووووویییییییییی:خوشمزه:... کیک عه گل گلیییی وااااااو مامانمینااااا:خوشمزه::خنده ملیح: کیک عاخری رو:خجالت::خوشمزه::خنده ملیح: عادم دلش نمیاد بخوراش گع:خجالت:;عشق;
تولد نامبر وان انجمن مبارک اخلاقو مرامت از توصیف و حوصله ی تایپ خارجه همه م اینو میدونن که خیلی گلی پس تولدت خیلی خیلی مبارک؛)))