1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

او پس از گل زدن بغل من می پرد!

شروع موضوع توسط Mohammad ‏23/2/11 در انجمن لیگ ایران

  1. Founder

    تاریخ عضویت:
    ‏11/11/10
    ارسال ها:
    13,002
    تشکر شده:
    13,539
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]


    من قضیه خلعتبری را مدیریت کردم چون معتقدم باید از داشته ها و بازیکنان خود استفاده کنیم چون باشگاه برای آن هزینه کرده است.

    خبر آنلاين:سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن گفت:« برخی ها می گویند ابراهیم زاده ضعیف کار می کند اما باید بگویم که قضیه خلعتبری را مدیریت کردم. »

    منصور ابراهیم زاده در مورد حرکت محمد رضا خلعتبری در بازی با نفت آبادان و البته بخشیدن این بازیکن می گوید:« خلعتبری حرکتی در آنجا نشان داد و بیرون رفت. اصلا ما بحثی برای عدم حضور او در تمرینات نداشتیم که بعضی ها آن را دنبال می کنند.خلعتبری در تمرینات ریکاوری با انگیزه و شاداب آمد و کار کرد. اگر هر نکته انضباطی پیش می آید طبق آئین نامه باشگاه ذوب آهن، فردی که از مقررات سرپیچی کرده اتوماتیک وار کار او انجام می شود.»
    ابراهیم زاده ادامه می دهد:« راجع به این مطلب با خلعتبری صحبت می کنم. او حدود 10 روز قبل در مقابل روسیه گل زد و مرد روز فیفا شد. باید او به عنوان ملی پوش مواظب رفتارها و حرکات خود باشد.من قضیه خلعتبری را مدیریت کردم چون معتقدم باید از داشته ها و بازیکنان خود استفاده کنیم چون باشگاه برای آن هزینه کرده است.»

    اما صحبت های پایانی سرمربی ذوب آهن که پاسخی به منتقدان است:« برخی منتقدان می گویند چون این حرکات بازیکنان ذوب آهن یکی دو مورد نبوده است، ابراهیم زاده ضعیف کار کرده است اما باید بگویم این یک مشکل نیست چون وقتی بازیکنانی نظیر قاضی یا خلعتبری که بعد از تعویض این حرکات را می کنند و شما می بینید، خوشحالی و احساسات درونی که بعد از گل انجام می دهند و به بغل من می پرند، را هم ببینید.این قدر بازیکنان ما در بیان اظهار نظر خود آزادند که هر حرفی می توانند بزنند اما اگر صحبت آنها خلاف مقررات باشد، باشگاه با آنها برخورد می کند.»