مهنوش صادقی نویسنده و بازیگر سینما و تلویزیون ایران در ویدیویی کوتاه اظهار داشت مدتها بود این موضوع را پنهان کرده بودیم، اما اکنون احساس میکنم زمان مناسبی برای افشای آن است. ساعتی بعد نورا هاشمی با گفتن توطئه افراد معلومالحال، صحبتهای مهنوش صادقی را تکذیب کرد و گلاب آدینه هم در جواب تمام کامنتهایی که از او درباره این ادعا میپرسیدند نوشت: ببینید و بخندید! اما در ادامه این حواشی مهدی هاشمی با انتشار ویدئویی گفت: عدهای آن ویدئو را تکذیب کردند که از حقیقت خبر نداشتند. این واقعیتی است که اتفاق افتاده در چند وقت پیش و حقیقیت دارد. و اصلا چه اهمیتی دارد؟ فضای مجازی جای بیان مشکلات مردم است نه جای این اخبار زرد منبع : Yjc
به شخصه آدمی نیستم که خیلی علاقه به سرک کشیدن تو احوال و حریم دیگران رو داشته باشم.طبیعتا این اخلاقم رو به دنیای مجازی هم بسط دادم.اما ذات این دنیا طوریه که خیلی وقتا نمیتونی برای خودت حریمی وضع کنی و انتظار داشته باشی این حریم هیچگاه توسط کاربرهای دیگه و یا گردانندگان سیستم های ارتباطی مجازی شکسته نشه..موضوع ازدواج دوم جناب هاشمی هم دقیقا از دسته ی همین شکستگی های حریمه. منتها اینبار به دست خودشون. ویدیویی منتشر میشه و خانمی ادعایی میکنه، بلافاصله همسر و فرزند آقای هاشمی دست به تکذیب میزنن.فرداش مردِ داستان ویدیو میده و بی پروا گلایه میکنه ک چرا اینقدر درگیر مسائل خصوصی دیگرانید؟! بگذریم از اینکه بی احترامی خیلی بزرگی به خانم آدینه شد، که شاید خودش خیلی حرف ها از اوضاع نابسامان جامعه ی امروزمون درونش داشته باشه..اما حرف اصلی من الان اینه ک این عزیزان هم اساسا شعور زندگی تو فضای مجازی رو ندارن.
والا زنده یا مرده بودن اینام برام مهم نیس ، چه برسه به این چیزای مسخره .. امیدوارم همه اینجوری بشن ... انقد به این مسائل بها ندن ، چشاشونو باز کنن چیزای مهمتری رو ببینن .. اون پرده ی لعنتی رو بزنن کنار !
خب دیگه تا چند وقت جوکُ شوخیُ خنده کبکایِ کله تو برف!! به راهه.. رفتم پیجِ این خانوم، ایشون کلی عکس با مهدی هاشمی دارن با کپشنایِ آنچنانی، تازه وقتی عزیزشون هم میاد از سر کار براش آب هندونه سرو میکنه( دستِ مهدی هاشمی هم مشخصه تو عکس) ینی تا اونموقع هیییچکس حتی آدینه و دخترش این مسئله رُ نمیدونستن یا شک نکرده بودن به چیزی؟ این مساله واقعا مسخره ست و عجیب!
خبرگزاری صبا: این روزها متهم به دو همسری شدم و گویا بواسطه اعلام ازدواجم، خانم آدینه و دخترم نورا را شوکه کردم، در حالی که اینگونه نیست. من و خانم آدینه سالهاست که با توافق جدا از هم زندگی میکنیم، زیرا بدلیل عدم تفاهم فکری که با هم داشتیم نمیشد زیر یک سقف ماند، و همچنین هیچ رابطه عاطفی هم بین ما نبود که بشود اسمش را ارتباط زناشویی گذاشت. از آنجایی که خانم آدینه به ویترین و ظواهر علاقه دارند با منتشر کردن عکسهایی دو نفره که مربوط به گذشته بود و همچنین درست کردن صفحهای به نام من در فضای مجازی و منتشر کردن اخباری از طرف من خواستند از زندگی ما اسطورهای بسازند و زندگی عاشقانهای را نمایش دهند.