1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مطمئن باشید دوباره به پرسپولیس برمی گردم / معمارزاده:این بار حتما می روم طرف دایی تا رخصت بگیرم

شروع موضوع توسط *Ammin ‏23/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    لیسانس مهندسی عمران...دفتر ساختمانی.کافی نت
    سایت گل - دوباره نوبت به بازی پرسپولیس – فولاد رسید و تقابل میثاق معمارزاده با تیم سابقش که اتفاقا علاقه زیادی هم به آن دارد.میثاق که با نمایش جالبش در این فصل بسیاری از هواداران پرسپولیس را از بابت از دست دادن این دروازه بان آماده دمغ کرد حالا در تیم فولاد برای پایین کشیدن پرسپولیس از رتبه ششم جدول و بالا بردن تیم این فصل اش تا جمع بالا نشین ها تلاش می کند.معمارزاده برای دومین بار رودرروی تیم مورد علاقه اش قرار می گیرد اما ظاهرا این بار تفاوت هایی در این تقابل دیده می شود

دوباره نوبت به رویارویی با پرسپولیس رسید .چه احساسی درباره این بازی داری؟
    به هر حال بازی کردن مقابل تیمی که هم به آن علاقه داری و هم عضوش بوده ای دشوار است اما من به تیم فولاد تعهد دارم و باید در این بازی دوباره رودرروی پرسپولیس بایستم.
    خب این رودررویی با مقابله اولت با پرسپولیس چه تفاوتی دارد؟
    خب فکر می کنم بازی کردن در استادیوم آزادی جلوی هواداران پرسپولیس سخت تر است.آنها همیشه به من خیلی لطف داشتند که امیدوارم این لطف باز هم شامل حالم شود چون من همچنان پرسپولیسی ام و به خواسته خودم این تیم را ترک نکردم.
    از نظر فوتبالی این بازی با دیدار رفت چه تفاوت هایی دارد؟
    به نظر من بازی در ورزشگاه آزادی برای تیم ما راحت تر است چرا که هم زمین بهتری دارد هم اینکه کلا تیم ما راحت تر فوتبالش را بازی می کند.
    ظاهرا حالا در جدول رقیب پرسپولیس به حساب می آیید و این بازی حساس تر از بازی رفت خواهد بود.
    بله اگر ما پرسپولیس را ببریم شرایطمان خیلی بهتر می شود و به تیم های بالای جدول نزدیک می شویم. ما امید داریم با پیروزی در این بازی به رده های بالاتری در جدول برسیم و شایستگی های فولاد را اثبات کنیم.
    به نظر تو فولاد پتانسیل شکست پرسپولیس را دارد؟
    صد در صد.تیم ما بازیکنان خوبی دارد و توان بردن پرسپولیس را هم داریم .با وجود هواداران خوبی هم که داریم برای نتیجه گرفتن در این بازی از شانس زیادی بر خورداریم.
    حتی اگر سه بازیکن تیم تان با خستگی از اردوی تیم امید برگردند؟
    بله بازیکنان ما جوان هستند و فکر می کنم بتوانند بازی کنند.البته ما بازیکنان خوب دیگری هم داریم و نفرات جوان و با انگیزه دیگر هم می توانند جای خالی آن نفرات را در ترکیب فولاد پر کنند.
    خودت برای رودررویی با پرسپولیس چقدر انگیزه داری؟
    من انگیزه خاصی ندارم تا خودم را ثابت کنم چرا که قبلا در همین پرسپولیس خودم را ثابت کرده ام اما خب چون ما بازی های پخش مستقیم کمتری داریم دوست دارم در شرایط خوبی باشم تا همچنان به بهترین شدن و بهترین بودن فکر کنم.
    یعنی واقعا برایت فرقی نمی کند؟
    واقعا فرقی نمی کند. من در همه بازی ها انگیزه دارم به تیمم کمک کنم تا سه امتیاز را بگیریم .همیشه می خواهم عملکرد خوبی داشته باشم تا هواداران تیم مان که علاقه مند به فولاد هستند شاد شوند.
    در بازی رفت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتی.آیا این اتفاق در بازی جمعه هم تکرار می شود؟
    نه این بازی با آن مسابقه فرق می کند.در آن بازی بنا به دلایلی خاص و شرایطی که وجود داشت به طرف نیمکت پرسپولیس نرفتم اما من برای کادر فنی پرسپولیس ،مدیریت باشگاه و همین طور پیشکسوت محترم این تیم محمود خردبین احترام خاصی قائلم.این بار حتما به طرف نیمکت پرسپولیس می روم و از سرمربی این تیم که هم دوست من است هم در سایپا و پرسپولیس با او بوده ام رخصت می گیرم.علی دایی در فوتبال کمک های زیادی به من کرده .او اسطوره فوتبال ایران است و مربی و دوست خوب من به حساب می آید. در ضمن رفتن یا نرفتن من به سمت نیمکت ، علی دایی را بزرگ یا کوچک نمی کند.
    گفتی در بازی رفت شرایط خاصی وجود داشت .می توانی بگویی چه شرایطی؟
    دیگر نمی خواهم آن مسائل را باز کنم .آن زمان یکسری اتفاق هایی افتاد که ترجیح دادم سمت نیمکت پرسپولیس نروم .یک برخوردهایی پیش آمده بود که مربوط به گذشته است و من دیگر آنها را فراموش کرده ام.
    اگر سمت نیمکت پرسپولیس بروی با بازیکنان این تیم هم دیدار می کنی؟
    بازیکنان که همه دوستان من هستند و همیشه برایشان آرزوی موفقیت کرده ام.من با خیلی از بازیکنان پرسپولیس هنوز ارتباط دارم و با هیچ کدام شان هم مشکلی ندارم.
    اگر احیانا به پرسپولیس باختید به اندازه شکست های دیگر تیم ات ناراحت می شوی؟
    در این مقطع ما فقط به برد فکر می کنیم .بعد از باخت به سپاهان که آنهم در دقیقه 93 اتفاق افتاد دیگر شکست نخورده ایم و شرایطمان طوری است که به رده های بالا تر از مکان فعلی مان فکر می کنیم.از اینجا به بعد هر باختی می تواند برای ما سخت و سنگین باشد چرا که ما را از هدفمان دور خواهد کرد.
    به عنوان حرف پایانی قبل از این بازی حساس چه چیزی می خواهی بگویی؟
    من یک پرسپولیسی ام و به این تیم علاقه دارم .مطمئنا بزودی به این تیم بر می گردم .امیدوارم هواداران پرسپولیس هم از من دلگیر نباشند چون من به خواست خودم از این تیم نرفتم و در این جدایی بی تقصیرم.در ضمن برای پرسپولیس در بازی های لیگ قهرمانان آسیا هم آرزوی موفقیت می کنم.