سلام خوبی خسته نباشی وصندلی خوبی داشته باشی سلام ممنون اقا نادر. مرسی همچنین ۳۲-وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ اتفاقا خیلی جلو اینه وایمیسم خخخ مدل مو امتحان میکنم . حس خوبی دارم ۳۳-از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟ از اکقرش خوشم میا اما دف رو دوست دارم یاد بگیرم ۳۴-اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟ یه مقداریش کمک به بیماران سرطانی . و فقرا . بقیشم برا خودم ههه ۳۵-دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ هیچ شهری .چون عاشق شیرازم ۳۶-آخرین باری که با تمام وجود گریه کردی و خندیدی کی بوده؟ وقتی خالم فوت شد خیلی گریه کردم انقدری که چشام تا یکماه پفی بود. اخرین بارم که خندیدم چند شب پیش بود ۳۷-علم بهتره یا ثروت؟چرا؟ بنظر من هر دوتاش . ولی اول علم . با علم داشتن ثروتم بدست میاد ۳۸-دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟ هر چی بیشتر بهتر خخخ نه نمیترسم چون چون همه یه روزی پیر میشن شتری هست که دم در خونه همه میخابه و کاریشم نمیشه کرد ۳۹-اولین باری که دانشگاه رو دیدی چه حسی داشتی؟ حس خیلی خوب . احساس میکردم خیلی بزرگ شدم . حسی که در اینده یه وکیل خوبی میشمو داشتم ۴۰-شعارت توی زندگی چیه؟ تلاش و کوشش برای چیزی که در اینده میخای . و غصه نخوردن در زندگی ۴۱-تا حالا تو کلاس های دانشگاه سوتی دادی؟ نه اصلا @n@der
خب خب خب!!! من جای رهیم !!! اینجا را گـــرم خواهم نمود 41. یه بیوگرافی از خودت میگی؟ 42. چقدر میتونی به شرق بری، بدون اینکه به غرب برسی؟ 43. اگه مجبور باشی یه کرم رو بخوری، چجوری میپزیش؟ 44. اگه یه ماهی بودی، دوست داشتی چه نوع ماهی باشی؟ 45. اگه میتونستی بدن یک انسان و سر یک حیوان رو داشته باشی، چه حیوانی رو انتخاب میکردی؟ 46. اگه یه سبزی بودی، دوست داشتی چه نوع سبزی باشی؟ 47. دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه بکنی؟ 48. به کجاها سفر کردی؟ 49. دوست داری به کجا سفر کنی؟ 50. عجیب ترین چیزی که تا حالا خوردی چیه؟
51. بهترین جایی که سفر کردی کجا بود؟ 52. غذای مورد علاقه ات چیه؟ 53. از چه غذاهایی بدت میاد؟ 54. بچگی دوست داشتی چیکاره بشی؟ 55. از بچگیت بیشتر دلتنگ چی میشی؟ 56. بدترین جایی که سفر کردی؟ 57. اگه فقط یه مقصد بتونی برای مسافرت انتخاب بکنی، کجا رو انتخاب میکنی؟ چرا؟ 58. جالبترین جایی که تاحالا رفتی کجا بود؟ 59. به چه کشورهایی سفر کردی؟ 60. چرا اینجایی؟
چیطوری هلی_عا!؟ 61. در چه چیزهایی مهارت داری؟ 62. سخت ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ 63. در سه کلمه خودت رو توصیف میکنی؟ 64. مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بود؟ برمیگردممممممم!!
سلام هلیا جان خسته نباشی . من خیلی خستت نمیکنم . ۶۵- زیباترین چیزی که تاحالا دیدی؟ ۶۶-خوشحال ترین لحظه زندگیت چه لحظه ای بود؟ ۶۷- مهمترین اتفاق زندگیت چی بود؟ ۶۸-استعداد پنهانت چیه؟ ۶۹-اگه تو خیابون ببینی از یکی دزدی میکنند، چیکار میکنی؟ ۷۰- تو رشته ای که خوندی فکر میکنی چقدر بتونی عدالت رو پیاده کنی ؟ ۸۰- هرکی بامش بیش برفش بیشتر نظرت چیه ؟ موفق و خوشبخت باشی عزیز .
خب خب خب!!! من جای رهیم !!! اینجا را گـــرم خواهم نمود خخخخ دیگه زیادی گرم بشه اوف میشما 41. یه بیوگرافی از خودت میگی؟ هلیا هستم ساکن شیراز . متولد ۷ دیماه ۱۳۷۳ . لیسانس حقوق از دانشگاه شیراز . دانشکده حقوق و علوم سیاسی . الانم دارم برا وکالت میخونم . یکسالو ده ماهه نامزدم . خونمونم در بلوار جمهوری هس . دیگه چه بگم خخخ 42. چقدر میتونی به شرق بری، بدون اینکه به غرب برسی؟ تا جایی که بتونم 43. اگه مجبور باشی یه کرم رو بخوری، چجوری میپزیش؟ کبابش میکنم ههه 44. اگه یه ماهی بودی، دوست داشتی چه نوع ماهی باشی؟ ماهی سالمون 45. اگه میتونستی بدن یک انسان و سر یک حیوان رو داشته باشی، چه حیوانی رو انتخاب میکردی؟ هیچ حیوانی خخخ 46. اگه یه سبزی بودی، دوست داشتی چه نوع سبزی باشی؟ خیلی سبزی شاهی دوس میدارم 47. دوست داری زندگی چه حیوانی رو تجربه بکنی؟ هیچکدوم 48. به کجاها سفر کردی؟ تو ایران به خیلی جاها . بوشهر . گناوه . اصفهان . همدان . قشم . یزد . مشهد . تهران . اراک . شمال . داراب . بندر عباس . لار . جهرم . به کربلا هم رفتم و دبی 49. دوست داری به کجا سفر کنی؟ به مکه و مالزی و فرانسه 50. عجیب ترین چیزی که تا حالا خوردی چیه؟ خرچنگ @AftabGardoon
بهترین جایی که سفر کردی کجا بود؟ کربلا خوب بود . دبی هم عالی 52. غذای مورد علاقه ات چیه؟ فقط پلو میگو و البالو پلو و خورشت قیمه:خوشمزه: 53. از چه غذاهایی بدت میاد؟ کدو. اسفناج. املت . مامانم همیشه میگه خیلی بد غذایی 54. بچگی دوست داشتی چیکاره بشی؟ دندان پزشک 55. از بچگیت بیشتر دلتنگ چی میشی؟ بازی های دوستانه که میکردیم . اصلا دوران بچگی کلا یه چیز دیگه بود برای خودش یه عالمی داشت خیای وقتا دل تنگش میشم بدجور 56. بدترین جایی که سفر کردی؟ تا حالا جای بد نرفتم 57. اگه فقط یه مقصد بتونی برای مسافرت انتخاب بکنی، کجا رو انتخاب میکنی؟ چرا؟ فرانسه واقعا خیلی کشور خشکلیه 58. جالبترین جایی که تاحالا رفتی کجا بود؟ تو ایران همدان . اخه چند سال پیش تابستون بودرفتیم برف میزد 59. به چه کشورهایی سفر کردی؟ کشور عراق و دبی 60. چرا اینجایی؟ به تو چه خخخخخ . بعد یکپارس دیگه تاپ فروم بود که رفیقامون همه اینجا بودم . منم اومدم @AftabGardoon
چیطوری هلی_عا!؟ مرسی . خودت خوفی 61. در چه چیزهایی مهارت داری؟ در کیک درست کردن . درسفره ارایی و تزیین غذا . در طراحی . 62. سخت ترین کاری که تا حالا کردی چی بوده؟ فعلا دختری که مامان و بابام میخان باشم . بعدم که ازدواج کنم سخت ترینش میشه مسئولیت زندگی و تربیت بچه 63. در سه کلمه خودت رو توصیف میکنی؟ دلسوز . مهربون . دل رحم 64. مهم ترین کاری که واسه بهبود اوضاع زندگیت انجام دادی چی بود؟ که هیچ کاریو با هم قاطی نمیکنم . هر کاریو سر وقت خودش انجام میدم . کارهای مربوط به بیرون و مشکلات و کارهای خونه قاطی نکردن . اینطوری ارامشم داری برمیگردممممممم!! باشه عزیزم بازم بیا @AftabGardoon
سلام هلیا جان خسته نباشی . من خیلی خستت نمیکنم . سلام عزیزم مرسی . قربونت ۶۵- زیباترین چیزی که تاحالا دیدی؟ تا حالا هر چه دورو برم دیدم زیبا بوده خداوند همچیزو زیبا خلق کرده ۶۶-خوشحال ترین لحظه زندگیت چه لحظه ای بود؟ قبولی دانشگاهم ۶۷- مهمترین اتفاق زندگیت چی بود؟ موقع نامزدی کردنم ۶۸-استعداد پنهانت چیه؟ فک نکنم استعداد پنهانی باشه همش شکوفا و کشف شده خخخ ۶۹-اگه تو خیابون ببینی از یکی دزدی میکنند، چیکار میکنی؟ اگر طرف متوجه نشه که ازش دزدی کردن بهش میگم و زنگم میزنم پلیس ۱۱۰ ۷۰- تو رشته ای که خوندی فکر میکنی چقدر بتونی عدالت رو پیاده کنی ؟ خودم زیاد . چون خیلی قانونی و مقرراتی هستم . البته همه وکلا اینطور نیستن . خیلیاشون رشوه خواری میکنن و واقعا بی عدالتی میکنن ۸۰- هرکی بامش بیش برفش بیشتر نظرت چیه ؟ هر کسی سعی و تلاش بهتری کند نتیجه بهتری خواهد دید . موفق و خوشبخت باشی عزیز . مرسی همچنین عزیزم @jasmine
سهلام مجدد! کیف حالِک!؟ 81. بهترین اتفاق هفته گذشته چی بود؟ 82. از چه قسمتی از روز خوشت میاد؟ چرا؟ 83. اگه میتونستی تا آخر عمر یک سن ثابت داشته باشی، چند سالگی رو انتخاب میکردی؟ 84. سه تا آرزو بکن که میخوای برآورده بشن؟ 85. اگه میتونستی از خدا بخوای یک چیز رو تو دنیا تغییر بده، چی ازش میخواستی؟ 86. از چه ورزشی خوشت میاد؟ 87. تاحالا ورزشی رو به صورت حرفه ای دنبال کردی؟ 88. از چه فیلمی خوشت میاد؟ 89. دوست داشتی جای کی می بودی؟( هرکسی) 90. اگه میتونستی در مورد خودت هرچیزی رو عوض کنی، چی رو تغییر میدادی؟ 91. یه دوست تخیلی انتخاب کن. کی رو انتخاب میکنی و چرا؟ 92. دوست داری چجوری بمیری؟ 93. اگه میتونستی در تاریخ سفر کنی و یک چیزی رو تغییر بدی، چی رو تغییر میدادی؟ 94. دوست داری با کی بری سفر؟ چرا؟ 95. دوست داری چه حیوون خانگی داشته باشی؟ 46. اگه هر سوالی بپرسی جوابش رو میگیری، چه سوالی رو میپرسیدی؟ 97. چه شخصیت های معروفی رو از نزدیک دیدی؟ 98. به کنسرت چه کسایی رفتی؟ 99. اگه با 4 آدم معروف تو یه رستوران میتونستی شام بخوری، کیارو انتخاب میکردی؟ 100. دوست داری چه مهارتی رو یاد بگیری؟