بهار جان اونو برای بزرگ بودنش نگفتم اونو یکی از برنامه هایی که نظم داشت گفتم وگرنه میدونم بزرگ بودن انجمن به تعداد کاربرا با داشتن فعالیتهای بالاس که اون جای خود داشت من برنامه هایی که هیچ انجمنی انجام نمیداد تعریف کردم .
ای وای دلم گرفت اولین آواتار آواتار ادمین علی جانم بود با اینکه خیلی ناراحت شدم اواتار پسر لباس زرده برای مهدی گلدن بود ولی مرسی فهیمه جان به خاطر این زیر خاکی ناراحتیم برای اینه که حال وهوای اون موقع رو خیلی دوست داشتم و الان که نیست خیلی غصه میخورم ... موقعی که بسته شد تا یک ماه فقط گریه میکردم هی خدا یادش بخیر کاش بود ...
اهان عزیزم ولی یک پارس هم بیرون میرفتیم با بچه ها حتی تاپیک داشتیم عکس هم میزاشتن برای سالگرد هم ۶اسفند همیشه جشن میگرفتیم توسایت حالا بچه ها هم بیرون میرفتن ولی ادمین نه شاید با یک نفر اونم امین
بله خیلی از دوستان اینکارو میکنند اما جلسه مدیران جزوه برنامه اجباری مدیران بود که حضوری انجام میشد و از ادمین گرفته تا درجه پایین مدیریت می بایست حضور داشته باشند تا مشکلاتو مستقیم به خود ادمین میگفتند . به هرحال هرکی از جایی یک خاطره زیبا داره .
االهکم تکاثر،حتی زرتم المقابر بابا ول کنین این حرفا را درسته انجمن های دیگه هم بودن حالا شاید جوشو ن و مدیریتشون و یا خیلی چیزای دیگه شون خوب بوده... خوب شما هم برین با هم یه پاتوق بزنین خوش و خرم یاد خاطره کنین ما که بخیل نیستیم تو این که یک پارس تک بوده که حرفی نیست ولی این تاپیک را بهار جان زده که دوستان یک پارسی یاد خاطرات کنن و کمی خوش باشن #بگذارید_خوش_باشیم شمام بیاین با ما خوش بگذرونین ما مهمون نواز های خوبی هم هستیم
یعنی کشته مرده ات شدم احسنت بر تو اره خب هرکسی با هرجایی خاطره داره و اونجا براش خیلی عزیزه منم اینجا رو اکی کردم و هدفم این نبوده که بکوبم تو سر همه که بگم فقط یک پارس خوب بوده ،البته برای من یک پارس با همه فرق داره و برای یک پارسی ها هم همین طوره ولی خب برای دور هم بودن و یادآوری خاطرات شیرین اکی کردم و هیچ قصد و نیت دیگه ایی هم نداشتم با همه حرفات موافقم اینجا در رو به همه بازه ما یک پارسی ها مهمان نوازهای خوبی هستیم
فداتم شاید تو یادت نیاد ولی من اولین بار که با تو توخصوصی صحبت کردم یادمه هر وقت میبینمت یاد اون روز میوفتم هی تن تن از من سوال میکردی منم میخندیدم بهت به این همه ذوق و انرژیت برای یه موضوع ساده اون موقع تو ۲۱ سالت بود