سلام بهت یار قدیمی چه خوب شد که رتبه رو گفتی من به کل فراموش کرده بودم خودت هم یکی از مدیران ارشد بودی که انصافا مدیریتت تک بود بعد از یک پارس هم دوستانی که فروم زدن هیچ کدوم نتونستن جای یک پارس بگیرین حتی این انجمنی که اسم یک پارس دزدیده خوشحالم که هستی حمید جان بیشتر بیا
اره واقعا همشهری های منم یادتون باشه به خاطر بحث با ادمین علی همشون یکجا بن شدن مثل قلندر حمیدترک سهراب ترک سعید ترک یادش بخیر
چرا انجمنهای خوب بود یکیش انجمن گفتمان دینی بود انجمن بزرگی بود اونقدر بزرگ که مدیران انجمن ماهی یکبار بیرون جلسه میذاشتیم حتی از شهرستان مدیرا میومدن تهران . ساگرد تاسیس انجمنو بیرون از فضای مجازی جشن می گرفتیم فکر نمیکنم هیچ انجمنی چنین کاری رو میکرده . حتی ما تو اون انجمن شیفت شبانه داشتیم تا هیچوقت انجمن خالی نباشه برای غیبت بیشتراز سه روز حتما می بایست از ناظم انجمن مرخصی میگرفتیم . اینم یک انجمن بزرگ و قانون مداری بود و من به خوبیه اون ندیدم .
خخخخخخخخخخخخخ ترکیدم از خنده ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
خب اینکه میرفتن بیرون که دلیل بر بزرگی انجمن نیست عزیزم رتبه یک پارس خیلی بالا بود ، هیچ وقت اونجا خالی از مدیر نبود روزانه تعداد کاربرانی که ثبت نام میکردن خیلی خیلی زیاد بود که حالا دقیق ترشو حمید جان میدونن بچه های اونجا هم بیرون میرفتن چه اکیپی چه دو نفری حالا از مدیران بودن یا کاربران معمولی فضای اونجا بسیار منظم و روی قوانین بود ادمین هم روی همه ی مدیران نظارت داشتن خیلی وقت میزاشتن برای انجمن ،یکی از با شخصیت ترین ادمینها بودند ، در هر صورت ما تاکید نداریم که فقط و فقط یک پارس انجمن خوبی بوده ، حتما انجمنهای دیگه ایی هم بودن که خوب بودن ولی به پای یک پارس هیچ کدومشون نمیرسن چون تو اون محیط نبودین شاید نتونم بیشتر براتون توضیح بدم که چقدر صفا و صمیمت بود به خصوص اوایل یک پارس ...
اینم ی کلیپ قدیمی از اواتار بچه های یک پارس فکر کنم واسه سال 2010 یا 2011 بود که hakan درستش کرده بود به ترتیب آواتارها Ali admin Delaram فکر کنم mamali Nahid Mehi Golden خدابیامرزتش saraaaa که خیلی رو مخ بود setareh1 Saly windstorm yasaman Leyla saye Dante samana69 Lida farhad Senator Tasnim Ahmad2 ghazal habib ana mehhrdad Azarnoosh محمد بی نظیر hakan http://s8.picofile.com/file/8359364542/9uogqevsnnugoejaq40.mp4.html