هر دوره ای ی چیزی رو بورسه ی زمانی یاهو مسنجر و فیس بوک چت روم های جاوا بعد فلش چت ها و فروم ها با اومدنِ گوشی های اندروید هم که کلا فضای مجازی به کل رنگ و بوی دیگه ای گرفت 1پارس واسه اون زمان خیلی خوب بود مدیریتِ قوی و قانونمندی مدیران خیلی تاثیر داشت یکی دیگه از خصوصیات خوبش داشتنِ ی فلش چتِ خیلی عالی بود که فروم و چت روم به هم متصل بودن و این خیلی خوب بود البته بازم میگم که هرچیزی ممکنه ی روز در عرش باشه و بعدش سقوط کنه ک اونم همینطور بود فضای خوبی داشت اما جذابیت و شلوغیه اونجا هم در این اواخر که شبکه های اجتماعی اینستا لاین و این نرم افزار ها اومد بسیار بسیار کم شده بود البته در خلوت شدنش مسایلِ دیگه ای هم دخیل بود از وقتی که ادمین علی کم به سایت سر میزد و سایت رو سپرد دستِ این و اون تبعیض و اختلاف بین کاربران و مسایلِ مدیریتی توی چت و انجمن زیاد شد و البته چندین بار هک شدن سایت هم بی تاثیر نبود ولی خب در اون زمان میشه گفت یکی از سایت های کم نقص بود کسی چه میدونه اما شاید اگه تا الان وجود داشت همین دوستانی که الان دلتنگی میکنن مثل خیلیا که همون زمان سالی یک بار هم سر نمیزدن نمیومدن
دیدی یه وقتایی میشناسی طرفی ولی یادت نمیاد الان همون طوری شدم من نمیدونم شاهین هم محو یادمه @Vision هی میگم کدوم شاهین نمیگه ولی خط قرمز رو یادم اومد وای علی چقدر خود من اذیت میکردم چند وقت پیش بهش ایمیل دادم:خنده: