منم 1پارس نبودم ولی کلا تو یه دوره انجمن گل کرده بود تو اون دوره هم انجمن های بزرگ زیادی بودن که دیگه نیستن نمونش پت و مت البته منم به 1پارس برنخورده بودم، ولی خب حتما خاطره خوب دارن دیگه بچه ها یکیشونم هنوز زندست اونم هم میهنه... حداقل تا چند وقت پیش که فعال بود الانو دیگه نمیدونم
احساساتی شد و یخورده اغراق کرد به نظرم هم میهن اگه باز بود من اینجا چیکار میکردم ؟!! هم میهن یکی از فرومهایی بود که از سطح آزادی بیان نسبتا بالایی برخوردار بود
الان هم میهن تو سرچ من نیومده من بگم همچین فرومی نبوده! احساساتی میشم چون اونجارو عمیقا دوست داشتم نه تنها من بلکه همه ی اونایی که یک پارسی ان، اغراق چی ؟ از دوستان یک پارسی بپرسید رتبه یک پارس خیلی بالا بود و ثبت شده زیر نظر ارشاد بود اونجا آزادی بیان بود عرض کردم ولی همه چی روی اصول و قوانین خودش مثل اجازه بدیم یکی بیاد سیاسی حرف بزنه که صرفا بگیم انجمن آزادی بیان داره؟خب میان در فروم تخته میکنن یه جوری میگید آزادی بیان انگار جایی که بودین قوانین نداشته هرچی میخواستید میگفتین
آره تقریبا یک ماه پیش به فنا رفت چون هم میهن در کنار انجمن، شبکه اجتماعی هم داشت بعد از افزایش نرخ ارز هزینه هاستینگش خیلی بالا رفته بود !! حاضر به فروش هم نبود ادمینش
اگه جذابیت نداشت که هنوزم که هنوزه بعد این همه سال یاد اونجا نبودیم ، صرفا فقط برای وابستگی نبود ، باید اونجا بود تا خودتون میدیدن که من چی میگم و یک پارس چه فضایی داشت