سلام ممنون از مهسای عزیز من خیلی وقته نه اینجا نه هیچ انجمن دیگه ای فعالیت ندارم. امشب با ایمیلی که به دلیل یک پیام خصوصی برام از اینجا ارسال شد اینجا آمدم کلی از خاطرات گذشته برام تازه شد. وای که این عکس چقدر برام خاطره انگیزه... یادش بخیر من سالها توی یکپارس با دوستای خوبی آشنا شدم روز های خیلی خوب و گاهی بد اونجا داشتم دلم براش گاهی تنگ میشه برای این خیلی دلم تنگ شده بود، آخر تمام جملاتم می گذاشتم :) از همه مهم تر خوشحال شدم که هتوزم بعد این همه سال دوستای خوبی هستن که منو هر چقدر کم یادشونه. امیدوارم همه شاد و خوشحال باشید.
دلم یهو برای محیط و دوستایی که داشتم و الان نیستن تنگ شد ، یه دوست داشتم اسمش بیریخت بود بنده خدا رو ندیده بودم تا حالا ولی بهش میگفتم تو خیلیم خوشگلی چقدر دل داریش میدادم یاد مهرداد ام بخیر ما تا چت روم میومدیم ازم خواستگاری میکرد یعنی همه غش میگردیم تو چت روم انقدر چرت و پرت میگفتیم من شب گه خواب میدیدم فردا صبحش تاپیک زده بودم یعنی ادمین علی خل شده بودم از دست من اونجارو خیلی دوست اینجا هم خیلی دوست دارم اینجا دوستای اونجامم هستن و اینجا دوستای جدید پیدا کردم خیلی اینجا و اونجا شد نه ؟! چقدر دعوا میکردیم یکی از شیطونای چت روم هم ایشون بودن @Mohammad بودن ولی خب خیالت تخت نمیگم محمد چت روم نمیشه راه بندازی خیلی خوب میشه ها دور هم جمع میشیم باز ، @Admin البته من به حسین شونصد هزار بار گفتن توهم بگو بلکه راضی بشه اون اوایل هم چت روم داشت اینجا حیف شد حذفش کردی حالا شاید دلایل خودتو داشتی محمد جان ولی اگرباز اکی شه خیلی خوبه من استقبال میکنم شدید
اخی مدیر بازنشته دگ پیر شده بودم آخرین تلاش ها برای بسته نشدن 1 پارس و مذاکرات با علی پارسی صرفاً جهت این بود تاپیک بالا بیاد و همین