بیچاره حسین جذبیتی داشت این علی من هفته ی آخر بن دائم زدن دیگه اعلام کردن داره سایت بسته میشه عفو کردن منو امین آزاد کرد
ما همیشه به واکنشاش میخندیدیم .. خیلی جدی و قاطع برخورد میکردن ولی ما نه ناراحت میشدیم نه به دل میگرفتیم 100 بار بن دائم میکردن ولی باز ما میرفتیم پا در میونی از بن در میاوردن .. خیلی ام دل رحم بودن
دقیقا همه ما خیلی اکی بودیم نه ناراحت میشدیم نه توهین و فحاشی میکردیم کلا با قوانین راهم نمیومدیم کلی اخطار و بن میخوردیم ولی باز میبخشیدن هیچکی علی نمیشه
تا جایی که یادم هست کامران چقدر از سامسونگ تعریف میکرد بعد اون موقع که رفت آیفن گرفت فکر کنم حسین بود حرفههای کامران گذاشته بود که سامسونگ تک و این حرفا چقدر اذیت میکردن همو یادش بخیر چه دورانی بود فاطمه که هست شیما و سایه اینجا نیستن؟خبری ازشون داری بگو بیان اینجا
یک پارس یک چیز عجیب بود یه خانواده مجازی بود برای خیلی ها علارقم تمام حاشیه هاش من دوستانی از یک پارس پیدا کردم که هنوز هم باهاشون درارتباطم خود منم عضو قدیمی یک پارس بودم که سال 2009 عضوش شدم یاد اون روزها بخیر زمان زود میگذره و فقط خاطرات هست که میمونه...
مرسی که شرکت کردی واقعا باحرفات موافق هستم خودتم جز کسایی بودی که توچت نبودی جات قشنگ خالی احساس میشد ،میدونی که چی میگم دوست قدیمی یک پارسیم یادش بخیر خیلی زود میگذره