من زمانی که عضو شده بودم همه دوستان بودن بعد از مدتی شفق و طلوع خداحافظی کردن اما تارا خانم تا یکسال بعد هم بودن و مدیریت میکردن بعد ایشون هم رفتن مهدی خدابیامرز بعد من اومد و متاسانه بعداز مدتی فوت کردن با تارا خانم ارتباط دارم
برخلاف حرفهایی که پشت سر الهام جان گفته شد من هم کاملا با توصبفات موافقم ایشون یک خانم و یه دوست به تمام معنا بودن یه زمانی با هم ایمیل رد و بدل میکردیم اما متاسفانه قطع شد قربانت مرسی شُکر خوبم تو خوبی؟ من عکس زیر خاکی که چند پست بالاتر فرستادمو نمیبینم ایا شما هم نمیبینین؟
سلام اقا محمد گرامی بزرگواری عزیز شرمنده ، پروفایلو باز کردم مرسی بهار جان شما لطف داری باور کن به انجمنی که هستم هم درست حسابی وقت نکنم سر بزنم اما چشم سعی میکنم بیشتر بیام خانم دانته گرامی هم یکی از قدیمی ها و بهترین مدیران 1پارس پ.ن: یک ماه و چند روز بعد من عضو 1پارس شده بودن
ااا یادشون بخیر چقدر اذیتشون میکردم Ali 710 Amin علی خونه اشون شریعتی بود حسینه ارشاد میگفتم بیا دنبالم نزدیکیم الان ازدواج کرده بایا شده خوشبخت بشه
چاکرتم داداشم شکر میگذره نه هیچی نیومده عکس ، منم دارم زیر خاکی مونده لپ تاپ خونه باید بگردم پیداشون کنم