بچه ها یکپارس خوب بود . هممونم خاطره داریم . خیلیم فضای خوبی بود . دیگه هی تاپیک نزنید در مورد یکپارس . اون یه زمانی بود تموم شدو رف . چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید . و با اوردن اسمش باز تجدید خاطره میکنید . از وقتی عضو اینجا شدم دائم در مورد یکپارس میحرفید . الان چن تاپیک در این مورد دیدم . اسم اینجا تاپ فرومه .
خب الان توتمام این تاپیکها وجود یه پاتوق برای یک پارسی ها اضافی هست؟ این دلیل نمیشه اینجا انجمن دیگه اس اسمی از جایی نبریم خب ما تو فضای بزرگی بودیم که بعد از بسته شدنش ،همه پراکنده شدن تو فرومهای دیگه،حالا طبیعی هست که از وقتی اینجا عضو شدی اسم یک پارس رو بشنوی ،چون همه میخوان دوستاشون از طریق همدیگه پیدا کنن، همین تاپیک باعث شد من متوجه بشم چه کسایی از یک پارس هستند که اسمهاشون غیر از اسم یک پارسیشون هست ، به نظر من خالی از لطف نیست یه محیطی باشه برای خودمون ، اینجا هم من دوستای تاپ فرومی زیادی دارم ،اصلا قرار نیست انجمنی رو بزرگ کنیم یا ... فقط دور هم جمع هستیم و باهم گپ میزنیم مثل هر پاتوق دیگه از همدیگه خبرمیگیریم ، اشکالش چیه مثلا برای خودت مهم نیست نظرت ولی برام قابل احترامه ولی برای من یا بچه های دیگه ایی که براشون خیلی مهمه و هنوز به یاد اونجا هستند دوست دارن یه فضای کوچکی هم داشته باشند برای گپ زدن. همین!! فکر نکنم چیز زیادی باشه عزیزم ...
هیچوقت اسم ِ من تو این اسکرینا نبود نمیدونم چرا اصلا همچین بحثی راه افتاده اینجا ! اصلا موضوع بزرگی و رتبه یکپارس نیست ! کاربراش بهش علاقه داشتن و دارن میخوان یه جا خاطره بازی کنن ، بعد شما که انجمنتون خاص و بزرگه و مدیرانتون خارج از انجمن و به اجبار : )) دور هم جمع میشدن دقیقا چند نفرتون بعد از ۵ سال بسته شدن ِ انجمن هنوز با هم ارتباط دارن یا میان یه جا دور هم جم میشن و خاطره بازی میکنن ؟! بزرگی ِ یکپارسم به رتبه و کاربر و عدد و رقمش نیست تک تک ِ کاربرا اونجا با همه خوبیا و بدیاش باهاش "زندگی" کردن ..! که البته درکش واسه غریبه ها سخته ! من کلی عکس دارم فقط باید حوصله کنم برم پا لپتاپ به زودی میزارمشون
تو این مورد مظلوم واقع شدی منم اسمم اکثرا نبوده همین یکی بود که اونم امین برام فرستاد باز جای شکرش باقیه واقعا درست گفتی عزیزم ما بچه ها هنوز هم دنبال هم هستیم پیگیر هم هستیم ، با اینکه خودم حرفش رومیزنم ناراحت میشم ولی دوست دارم خاطراتم زنده بشه یاد جوانیام میوفتم اره دیگه فعلا حرف حرف اینه که یک پارس سایت بزرگی نبوده والا من فقط اینجارو زدم که دور هم باشیم ولی هی این حرفا زده میشه فازی عکسهایی که داری منم توشم زود بفرستایا دلم تنگ شده براش