ببخشید جناب تو خاطرات شما دخالت کردم و شمارو از حس و حالتون بیرون آوردم . دقیقا با این حرفتون ثابت کردید چقدر مهمان نواز بودید . امیدوارم همیشه با خاطراتتون خوش باشید .
خواهش میکنم اما این گارد گرفتن شما را درک نمیکنم من کلا گفتم به بهار به همه ...که ول کنین بحث این که کدوم انجمن بهتره یا بهتر بوده حالا این که شما به خودتون گرفتین و ناراراحت شدین،شرمنده من قصدم ناراحت کردن نبوده دقیقا با کدوم حرفم شما به درجه مهمان نوازی ما پی بردین؟! ممنون ان شا الله شما هم خاطرت خوبی برای خودتون بسازید و بعد با مرور خاطرات لبخند به لبتون بیاد
چرا همتون از گل و بلبل تعریف میکنید؟ یک پارس همش باند بازی بود و زیر اب زنی چه چت رومش چه انجمنش فساد بعضی از مدیراش هم بماند
ای وای من از کی عضو اونجا شدی؟ من از اولش تو چت روم بود و بعدش انجمن ولی اینایی که میگی و قبول ندارم حالا هرکی یه نظری داره ولی قبول دارم سال آخر با اومدن یه سری از کاربرا کلا همش میخواستن انجمن ببرن تو حاشیه همه چند اکیپی شده بودن ادمین بنده خدا کشش نداشت دیگه چندبار هم گفت ولی اخرسر بست من که عاشق اونجام بالاخره بخوای ببینی تو هر انجمنی از این موارد هست حالا چه کم چه زیاد الانم اصلا مسئله خوب بودن یا نبودن یک پارس نیست که همه دارن در این مورد حرف میزنن اینجا فقط پاتوق که یک پارسی ها کنار هم جمع باشم حالا عکسی خاطره ایی بزارن اکی؟
از اواخر89 ثبت نام کردم از اولش باند بازی و اکیپ بازی بود و زیراب زنی بعضی از مدیرا هم که از کاراشون نگم برات تو چت و انجمن و بیرون از نت
پس تقریبا با من بودی والا من چیزایی که میگی رو اصلا باورندارم بیرون از نت که مهم نی هرکی خواست هرکاری کنه حالا خیلی هم مهم نیست عکس مکس نداری بزاری تجدید خاطره کنم؟
چیزایی هست که بودن و اتفاق افتادن چه باورکنی یا نکنی از انجمن اتفاق میافتاد کشیده میشد بیرون از انجمن یه فلش 2گیگی داشتم عکسای اون زمان بود نگه داشته بودم فکرکنم پارسال پاکشون کردم باشن میفرستم