به اعتقاد مولانا هیچ رفاقت و همراهی بی دلیل نیست. در این عالم هم جنس ها همدیگر را جذب، و اهل نور و اهل نار به سمت هم کشیده می شوند. اگر به اطراف خود با دقت نگاه کنیم گاهی می بینیم افرادی که به سمت ما می آیند در خصوصیتی مشترک هستند. حتی گاهی ما گلایه می کنیم که چرا باید این افراد همیشه سر راه من سبز شوند؟؟!! در این گونه موارد باید به خودمان نگاه کنیم و ببینیم چه چیزی در وجود ماست که این افراد به سمت مان جذب شده اند : در جهان هر چیز چیزی جذب كرد گرم گرمی را كشید و سرد سرد قسم باطل، باطلان را می كِشد باقیان از باقیان هم سرخوشند ناریان مر ناریان را جاذب اند نوریان مر نوریان را طالب اند دفتر دوم مثنوی
Every day may not be good, But there's something good in every day. شايد همه ى روزها خوب نباشن ، اما تو هر روزى يه چيز خوب هست.
You can't stop someone who knows exactly where they're going. Be that person ! آدمى كه ميدونه دقيقا داره كجا ميره رو نميشه متوقف كرد . همون آدم باش.
گوشکردن یکی از مهمترین قسمتهای برقراری ارتباط با دیگران است. با گوشکردن است که میتوانید دریابید در مغز طرف مقابل چه میگذرد. در مذاکره هر چقدر بیشتر و بهتر گوش کنید، قویتر بهنظر میرسید. یعنی طرف مقابل اطلاعات بیشتری در اختیارتان میگذارد. افراد آرامی که بهدقت گوش میکنند، مذاکرهکنندگان موفقتری بهنظر میرسند و قابل احترام هستند. پس از مهارت گوش دادن غافل نشوید که بسیار مهم است. این مهارت نیز مانند هر مهارت دیگری برای تقویت به تمرین زیاد نیاز دارد.
People with the worst past create the best future . اونهايى كه بدترين گذشته رو دارن ، بهترين آينده رو ميسازن .
خوشبختی یعنی واقف بودن به اینکه هر چه داریم از رحمت خداست و هر چه نداریم از حکمت خدا… احساس خوشبختی یعنی همین! خوشبختی رسیدن به خواستهها نیست بلکه لذت بردن از داشتههاست.
جمله خارقالعاده ادموند هیلاری (اولین فاتح اورست) پس از اولین تلاش ناموفقش برای صعود به اورست: من برمیگردم و بالاخره تو رو فتح میکنم؛ تو به عنوان یک کوه نمیتونی رشد کنی، اما من یه آدمم و میتونم!
Hang out with people who force you to level up . با آدمهايى بگرد كه مجبورت ميكنن سطح خودت رو بالاتر ببرى .