ای عزیز سفر کرده! ای سرور! ای مولود! جهان امروز بیابانی را ماند تیره و تار؛ که در دل این بیابان، در عمق این ظلمت؛ و در قعر این سیاهی، حصاری کشیدهاند از دام شیطان، و ایادی شیطان مأمورند به راندن شیعیان تو به این دام. یابن الحسن! ای دارنده زمان! در این بین، چشمان وحشتزده یارانت، جانهای به حلقوم رسیدهی شیعیانت؛ و دلهای لرزان محبانت، تنها یک انتظار و امید دارند. و میدانی که این انتظار و امید تو هستی! بعد ای آخرین انتظار و امید! مباد که دست دلدادگانت، از دامان تو کوتاه بماند… ای دستگیر واماندگان! ای دلگرمی بیپناهان! ای مأوای بال و پر شکستگان! ای چراغ راه گمگشتگان! ای زینت عرش الاهی! ای فخر آلطاها! ای منتقم آل رسول! ای پور زهرای بتول! و ای آخرین از آل یاسین! مگذار جهل و گمراهی بر شیعیانت، اگر چه نالایقند فائق آیند. برخیز! برخیز؛ و صفحه دین را از زنگار کوتهاندیشی جاهلان و نیرنگ دشمنان پاک کن؛ و پایه سست شده دین را استوار و پابرجا ساز میلاد صاحب الزمان مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک
نوکری کردن به میزان دارایی نیست... ایستگاه صلواتی از جنس صداقت و اخلاص سعی کنیم به هر شکلی که میشود از این فرصت کم باقیمانده تا ولادت باسعادت موعود المنتظر برای تعظیم شعائر استفاده کنیم و خود را در صف خریداران یوسف زهرا قرار دهیم...
اى دل ! بشارت مى دهم، خوش روزگارى مى رسد یا درد و غم طى مى شود، یا شهریارى مى رسد گر کارگردان جهان، باشد خداى مهربان این کشتى طوفان زده، هم بر کنارى مى رسد بار دیگر مژده بر ما مى دهند نور امیدى به دلها مى دهند در شب میلاد مهدى قدسیان گل بدست پاک زهرا مى دهند در رخ مهدى خدا را بنگرد هر که را اذن تماشا مىدهند
بیا که آسمون قیامت بشه زمین پر از آیه رحمت بشه فرشته هم خدا خدا میکنه به جشن میلاد تو دعوت بشه من و شبهای انتظار من و دردای بی شمار من و چشمای بی قرار اقا بیا و از خدا بخون بیا و پیش ما بمون بیا یا صاحب الزمون اقا شب وصالت صبح محشره دوباره پلکم داره میپره خیره به راهت چشم مادره شب جدایی منو سحر کن بیا و از مقابلم گذر کن چله نشینه هر سه شنبه هستم به جمکران قلب من نظر کن تو همای سعادتی تو خدای کرامتی توشکوه ولایتی آقا سر من زیر پای تو دل من در هوای تو همه ذکرم دعای تو آقا تویی تو تنها منجی بشر بیا تموم شه این همه سفر بیا و ما رو باخودت ببر
آهوی رمیده ای که بر می گردی پیغام سپیده ای که برمی گردی گفتیم شبی سیاه از غم داریم انگار شنیده ای که بر می گردی
گویند کسان که روز عید آمده است این نکته بطبع من بعید آمده است روزیست به ماعید که گویند همه زان یار سفرکرده نوید آمده است ولادت امام زمان(عج) مبارک
یارب عید است عطا برهمه ده برماتم و اندوه همه خاتمه ده پایان غم همه ظهور مهدیست تعجیل فرج به مهدی فاطمه ده
چگونه یار بخوانم ترا که می بینم تو خوب تر ز گل استی و من کم از خارم دو قطره اشک خجالت ، هزار کوه گناه کرامتی که همین است جنس بازارم محبت تو نیاید ز سینه ام بیرون اگر کُشند به تیغ و کَشند بر دارم به حشر هم که برانی مرا ز خویش هنوز از اینکه نام تو بردم به تو بدهکارم پر از توام به تهی دستی ام نگاه مکن مگو که هیچ ندارم ، ببین ترا دارم ولادت با سرسعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف را تبریک وتهنیت عرض می نمایم. التماس دعا برای فرج