سلام دوستان، من به دلیل مشکل قلبی که دارم خیلی از مواقع پیش پزشک می رم برای نوار قلب که نیاز هست که لباس ها ی جاهای که قراره لید ها قرار بگیره رو در بیارم و چون پزشک بنده زن هستن مشکلی نیست. اما حدود سه ماه پیش من توی خونه حالم به شدت بد شد و همسرم منو به بیمارستان بردن، متاسفانه دچار ایست قلبی شدم و حدود 10 دقیقه نبض و تنفس نداشتم. همسرم تعریف می کرد که تمام این مدت پزشک های مرد در حال احیا من بودن و همونطور که می دونید برای احیا لباس های بالا رو به کلی در میارن برای اینکه بتونن دستگاه شوکو روی سینه من قرار بدن. هم چنین یک مرد به من ماساژ قلبی داده بود که وقتی متوجه شدم خودم کلی خجالت کشیدم البته کلیم تشکر کردم که جونمو نجات دادن. کسی همچین تجربه ایی داشته؟ از پسر عموم که اورژانس هست پرسیدم گفت موقع احیا اورژانسی اگه مریض زن باشه بعضی ها مخالفت دارن که یک مرد احیاشون بکنه!
بستگی به تیم احیا داره اما رویهمرفته احیایِ بیمار ایست قلبی برای ماساژ قلب و تنفس مصنوعی و بکار بردن دستگاه شوک احتیاج به قدرت بدنی زیاد و سرعت عمل با نیروی تحرک زیاد داره که معمولا مردهای جوان بهتر از پس ان بر میایند و البته فرد احیا کننده تمرکز شدید روی کار خود دارد و متوجه مرد یا زن بودن بیمار و این جور قضایا نمیشودو الا پرستار زن به تعداد زیاد و خیلی بیشتر از پرستار مرد وجود دارد و اغلب آنها بیکارند
سخت نگیریم.پرستار در حین نجات جان یک مریض از خطر مرگ،واقعا انقدر استرس داره که متوجه زن یا مرد بودن او نیست.
حالا ترجیح میدین یک پرستار مرد شما رو ماساژ قلبی بده و نجات پیدا کنید و چهل سال دیگه زندگی کنید.یا الا در اثر ایست قلبی بمیرید؟
البته در پزشکی روزمره در جهان مساله جنسیتی وجود ندارد بجز موارد استثنائی که مقررات مربوط به خود را دارد