۱۵۳- چرا خانوما روی کیک تولدشون شمع نمیذارن!؟؟ ۱۵۴-یه بیت شعر که زیاد میخونی و دوست داری رو برامون بگو ۱۵۵- دمای صندلی تا اینجای کار؟ ۱۵۶-چند رکعت نماز قضا داری ؟ ۱۵۷-بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟ ۱۵۸-کتاب مورد علاقه ات چیست؟ ۱۵۹-رنگ مورد علاقه؟ ۱۶۰-بری شهر بازی,اول سراغ کدوم وسیله میری؟ ۱۶۱-اخرین سوتیی که دادی؟ ۱۶۲-بزرگ ترنن خوش شانسی که تا حالا اوردی؟ ۱۶۳-چرا زبان تورکی رو دوست داری یاد بگیری اما دوست نداری به شهرهاشون سفر کنی؟ ۱۶۴-دوست داشتی کی تو تایپک شرکت کنه که نکرده؟ ۱۶۵-دوست داری باز ازت سوال بپرسم؟ موفق
سلام ۱۶۶ . مامانتونو بیشتر دوست داری یا پدرتونو ؟ هر دو تا شونو اندازه هم قابل قبول نیست ۱۶۷ . وقتی در یک مهمانی مثل عروسی هستید فکر میکنید بزرگترهائی که پسر دم بخت دارند در باره شما چه فکر میکنند؟ ۱۶۸ . فرق هوای نیمه بقول شما عبری با نیمه بقول شما عافتابی چیست ؟
سلام آفتاب خانوم سوال خودم رو کوتاه ولی جواب تورو بلند دوست میدارم ۱۶۹.به نظرت حقیقت زندگی چیه؟ ۱۷۰.آیا بهش رسیدی؟ ۱۷۱.اگر رسیدی .. چطور ؟ ۱۷۲.اگر نرسیدی راهت برای رسیدن بهش چیه؟
به به ببین کی رو صندلی نشسته دلی یه وقت جیز نشی خخخ . اوففففف خسته نباشی عزیزم با اینهمه سوال منم یه چن تا سوال ازت میپرسم دوس داشتی جواب بده ۱۷۳. بزرگترین سوتی که دادی؟ ۱۷۴. تیکه کلامت ؟ ۱۷۵. الگوی زندگیت؟ ۱۷۶. کدام یکی از بچه های انجمن برات معما شده؟ ۱۷۷.سه تا صفت که بقیه با اونا میشناسنت؟ ۱۷۸. مهمترین دغدغه فکریت تو این روزا ؟ ۱۷۹.زرنگی رو تو چی میبینی ؟ به چه ادمی زرنگ میگن؟ ۱۸۰. از ده نمره بده اخلاقت؟ تیپت؟ معرفتت؟ زرنگیت؟ ۱۸۱. صندلی داغ چه حسی داشت؟
سلام زنده باشی: ))! شهر ما غذای معروف خاصی نداره! میشه گفت بخشی از گیلان و بخشی از مازندران: ))!! جز خرج ایاب و ذهاب و وعده های روزانه: ))! زیاد لباس نمیخرم: | از خرید بدم میاد ینی متنفرما پرستو: | کم میخرم گرون میخرم و خیلی نگه میدارم!!! مثلن یه شال گردن رو ده دوازده ساله دارم!! پارسال میشه گف 400 تومن دادم! و ست نقاشیم رو نیمه کامل کردم: | 400 تومن دیه بدم! تمومه! خیلی سرم شلوغه الانا باید بیشتر کار کنم! شاید فصلی یه یا دو بار: |! دوستامم اغلب استانای دیه درگیر کارشونن: |! تا جمع شیم طول میکشه: |! فقط ویلایی ! تو باغش تاب ببندم و سبزی بکارمو ...........! اصصن شمالیا همشون ویلایی باور کن: |! عاره اذیتشون نمیکنم! نمیذارم جلوم اذیتشون کنن! معتقدم خودشون باید برن دمبال بقاعِشون! ولی بازم به گنجشکا عو یاکریمایی ک میان باغمون نون میدم: |! @para3to
نت من یهو میره: |! سعی میکنم: |! @mahsa68 @ッcryptically بعد سیل دیه گوشیت روشن نشد کاکو = )! @Roshana. @MajiD.JD @Atrin .j @Bahar نقاش جانم @S o H a @hileya @سایه @Ra!nBow
بیت عاخرش رو حذف میکنم! و سه بیت! اول رو به خودت تقدیم میکنم!: )) @M!TRA @Techressive @S o H a @mahsa68 @Roshana. @~!Ala!~ @Ra!nBow
نتم یهو قط میشه اعصابم خورده :/ امم دعا خوندن رو خیلی دوست دارم! خصوصن دعای جوشن کبیر و زیارت عاشورا: ))! دومی رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی!!! دوست دارم اپش هم دارم: )) امام حسین قربونش برم: )! هرسالم حاحت میگیرم: )! مثلا یه شخصی از اعضای خانوادمون مریض شد دکتر گفتن اکی نمیشه عو بدخیمه عو نادرعه عو!!!! نذر کردم سال بعد محرم سرپایی کرد همون شخص: ))! مهر همیشه همراهم هست! دعا هم اپش رو دارم! تسبیح هم با دستم میزنم! تا حالا ک کم" | چون همش باید میرفتم سر درسی کاری چیزی: |! همونجا تو. راه با خدا وارد مذاکره میشم رفرش شدن از نظر روحی: ))! رفتن به جایی روی زمین ک جنس زمین نباشه: ))! با دستم میگم زیاد باشه با تسبیح! صلوات شمار بیشتر درگیر سیستم داخلش میشم جمبه ی سرگرمی میشه: |! به نظرم! یهو نیس عزیزم: )) هی میان میبینن دوستاشون نیستن! هی میان اذیت میشن = ) منتها ما نمیبینیم! یهو فقط میبینیم گفت نمیاد = )! علی یارت @Ra!nBow
من نه نتم گرخیده: |! اول عه اول عه اول سورمه ای: | عو عابی پررنگ! بعدش! عابی! یاسی!!! العان گیر دادم به نارنجی: |! یه گروهی هستن! دارن اینترنت ملی تولید میکنن! میرم اونجا یه کاره ی مفیدی میشم: | و مطمعنن مدیر نمیشم: |! قابل نظر دادن نیسدن: |! اگر انقد ناتوانن ک واقعن بیابند هدف هاشونو تو واقعی!! اصصن قابل بحث نیسدن : ))! ناچیز تر از ارزش بحث کردنن!! نه دلسوزی نمیکنم!: | جلوشونم واینمیستم: |! (این کارا وقت گیره) نگاه میکنم کاراشونو!!! فک میکنم چی شد ک این طور شدن و من اینطور نشم: |! هرچی خوشمزس و حلاله ملیتش مهم نیس: |! پاستا ب این خوبی! پیتزا به این خوبی: )) کباب به این بلامنازعی ایضا قورمه سبزی به این با شخصیتی! صادق باشه! دلیل محکمی برای خواستگاریش داشته باشه!! سالم باشه: |! +قدش هم بلند باشه! عارامش عجیبی داره وقتی میپوشیش عازادی های متفاوتی هم به عادم میده: )) برخلاف سوعه تبلیغاتش! سوال خوبیه بهتره اینجام بگم!! من هرچی تو بخش عاکادمیک پیشرفت کردم! بالا رفتم یا جلو رفتم همه عو همه عو همههههههههههههه!!! رو مدیون استاد بابایی دبیر حسابان و دیفرانسیلمم مهسا!! یه حرکتی زد (بعدن بهت میگم) به عنوان یه معلم! ینی یه حرکتایی! ک من واقعن عوض شدم!!!!! اگر اون نبود! من واقعن هیچی نبودم!!! جورج اورول! اممم خیلی قشنگ و تیز میبینه! نوشته هاش قدیمی نمیشن: ))! طوری تشبیه میزنه ک تشبیه رو نمیبینی: )) قلعه ی حیوانات شاهکاری عه!!! خب بذار یه خاطره ی مجازی بگم! والله من یه یک سالی مدیر یه سایت موزیک نسبتاً پربازدید بودم رتبش 2000بود موضوعش تقریباً بدیع بود! و من توش پست میذاشتم (با مدیر اول و اصلیش) بعد اون موقع ها تازه هوروش بند و ماکان بند اومده بودن: |! یه روز فقط من بودم و نویسنده ها: |! بخش به زودی برای من بود! بخش به زودی کاور نداره خودت باید یه عکس بذاری! منم میخواستم پست عه به زودی هوروش بند رو کار کنم! و خب اصصن نمیدونستم که کدوم عکسی ک دارم مربوط به اوناست: | یه عکس از ماکان بند گذاشتم: | و خب مردم لطفها داشتن: |! تنها دفه ای ک! من یه نفریو خواب دیدم ک مرده بود! عموی مادربزرگ مادریم رو دیدم ک! اومد به خوابم گفت تنهاست داره اذیت میشه! و خب... یادم نمیره! چون خوابم دچار مشکلات فراوان و عدیده میشه! : | من کلن میوه خورم: | ینی میوه خورم عاا!! کیوی! شاید کیوی و هندوانه باهم! عاره خیلی باحاله دوز میدارم! @mahsa68