حس خاصی ندارم! از جلو عاینه واستادن زیاد خوشم نمیاد وقت تلف کردن میدونمش ویولون و دف ویولن چون ساز سختی میگن هست نماد انتگرال روش (من عاشیگ ریاضی ام) یه چندتا خونه میخریدم! بقیشم میزدم یه کسب و کار یه سری عادم رو شاغل میکردم! دور هم شاد باشیم مازندران بابل یا بابلسر!: )) در غیر اینصورت کاشان! یا خود اصفهان: ))! خنده رو دیشب که با پدرم کل کل میکردم! گریه هم ک یادم نیس دقیق کی بود! یه سکانس هست نقی تو پاییتخت بعد باخت تو کشتی میره رو سر خاک مادرش و حرف میزنه! اونو دیدم!! قبلشم دلم پر بود!! : | هیچی دیه یه ده دیقه ای گریه کردم علم کاربردی چون منتج به قدرت و ثروت میشه: )) و خب من عاشق مطالعم دوس ندارم 41 رو ببینم! نمیترسم بدم میاد میخام در اوج جوانی در راه کار بمیرم: )) مث پدربزرگم: )) حس کنجکاوی و جستجو گرانه!! برای یافدن یه رفیق و سوراخ سمبه های دانشگاه! من درستش میکنم و میگذره! عاره ترم اول هفته ی اول بعد تموم شدن کلاس، باید میرفتیم خونه گفتم عاخیش زنگ خونه خورد: ))! @n@der
@jasmine سلام نه خسده نیسدم! بیخیال تکراری! مسلما اولین هدیه ک یادمه! در غیر اینصورت چندتا تیکه طلا در اولین روزهای عمرم: |! اما اونی ک یادمه: | یه ساز هارمونی عه داییم از سربازی عاورد از کرمانشاه اومم مرز بود: | برام ساز خرید! بهترین همم اومم یه دوچرخه و یه عروسک گنده ک هیچ وقت باش بازی نکردم برای جهشی خوندم آقو براشون زحمت کشیده بودما! دوس دارم گلدون ساکولنت یا کاکتوس! کتاب! یا خرگوش کادو بگیرم میگه همش به یادم هستی و خیلی عشقی! همش همینو میگه خب عاره دوستم سحر رو ناراحت کردم توضیحشم بماند: )) دوس ندارم 41 رو ببینم! نمیترسم بدم میاد میخام در اوج جوانی در راه کار بمیرم: )) مث پدربزرگم: )) عاره غذا بلدم چون اصولن از 17سالگی غذا درست میکردم! پلو - استامبولی - اسپاگتی- سالاد ماکارونی قیمه نسار (نثار یا نصار حتی) - قورمه سبزی - مرغ و آلو- مرغ و انار - خورش عدس و لوبیا عو اینا و.... ماهی - چنجه - جوجه رو فقط مزه دار میکنم با کباب ها رو بقیش مردونس و یه سری کیک و شیرنی عو نون! عاره یه بار یه مشتری میخواست الکی بدون پول دادن کار بکشه: |! منم جرکت هایی زدم!: | ک کارش رو در حد پولش تحویل دادم تو بگو از کدوم خوشت نمیاد! رابیدز! کدوبدو! مینیمونا! FUZZY monster اومم ترنسفورمر! دیجیمونا! و..... مادرم بستگی داره کی باشه و در چ مورد بگه: ))! اصولن حرفای درست رو میپذریم سوای شخص! و بهش میگم پذیرفتم (ولی با در نظر گرفتن این که کیه!) ولی زیاد نمیشینم به حرف همه فک کنم مگر مهما!: )) بتونم 17تا عارزوی دیه بکنم! رو سفید باشم در مقابل خانواده و خدام: ))! سلامتی! : ) :
قدم میزنم و به حلش فک میکنم، نقاشی و موزیک، کتاب کتاب کتاب ودوش گرفتن! هیچ مهارتی رو نباید بگم بلدم! مطمعنن مهارت سکوت بیشتر! سکون بیشتر و برنامه نویسی و ایضا هنرهای چندینگانه یپدر و مادرم! نه من از تاریکی میترسم! عاره! با مادربزرگ مادریم و پدربزرگ پدریم نشد خیلی وقت بگذرونم!: ) همش دلم برا این میسوزه! خیانت! بقیه ربطی ندارن به بی وفایی! حسرت زندگی کسیو ندارم: )) زندگیمم به کسی نمیدم کلن نمیتونم بکشم: |! ترجیح میدم برم ییلاقمون! چی بهتر از این! زنده باشی! @jasmine
گفدم ولی باز میگم! 40 سال! مهسا عو روشی عو سحر عو عمو مجید عو تو عو حسین عه عابی! تعداد محدود مجبور شن بسازن! ییلاقمون نتش عالیه دکل داریم هلووو!! مشخصا تو خونه ی خودم رو به باغ با لپ تاپم! عاشق کارایشونم! @Ra!nBow
@Mrs.Xiii سلام! عاره! از یه دوستی میاد: )) یه اکیپ خوب بودیم = )! و نه متفاوت بودن برام مهم نیس! چون جاهای دیه افراد زیادی مث من حرف میزنن: ))! این تایپ روم مونده امضامه: ))!
سلام جانان من میدونستم خوشحال میشی زودتر داوطلب میشدم: )) از قدیم زیاد نمونده هیچ جا! صدسال به اون سالها: )! ;عشق;;عشق;;عشق; ها مویوم دمبالتم! بگذار دهه هفتادی گونه جوابت بدهم!:خنده ملیح::خجالت::خوشمزه::خیلی خری::دهانم دوختی: رفیق بازی که اسیرتم تویه عشق مریضتم اگه دعواست اجیرتم هر چی بگی تو مسیرتم اگه مریضی که طبیبتم نور العینمی حبیبتم پاتو برداری زمینتم صبح تا شب تویه کمینتم باشه گلم تمومش کردم اصصنشم جواب لطفایی ک بهم شده رو بدم! عالمان! میگن منظمن: ))! و خب سنگاپور و عامریکا (چون شرکتای مهم نرم افزاری اونجان) و سوعد! خب اون دوتایی ک گفتی! اومدن یه سری رفاه ها!!! ولی ب نظرم اینترنت و تکنولوژیش بیشترین جذابیت رو داره: )) ساختار وب، عملکرد سرور: )! و خب دوستای مجازی کلاسا و استادای مجازی: )) و سرعت !: )) دورهمی! احترام گذاشت! اخلاق مدار بودن، سالم بودن و پرکار بودن! صادق بودن، بزرگتر کوچیکتر معنی داشت= )! پول ملاک شخصیته (×3) اومم هرکی بی قانون تر باشه خفن تره!! خلاف جهت بودن کلا افتخاره دیه! گدایی لایک! پناه! بهترین ویژگیش! پناه بود = ) و عاقل! زررررررررررررررررررررررررررد اون کامنت ترانه! ولی دقیق تر شیم مطمعنن! شباهت های فکریمون!! و اینکه در کنار هم هستیم من از شما یاد میگیرم! و سعی میکنم شادتون کنم! شمال! ولی چون گفتی خدا وکیلی جنوب! @mahsa68
سوالات روزگار قدیم: ۸۲.کدوم یک از اولین بار ها را یادته که برات جالب تر بود؟ (مثلا اولین باری که بستنی خوردی یا اولین باری که رفتی مدرسه و یا ... / یک چیزی یا کاری یا شخصی در کل اتفاقی که اولین بار برات در بچگی اتفاق افتاد و برای تو جالب بود و خاطره انگیز شد) ۸۳.شعری را که در کودکی حفظ کردی و الان در خاطرت هست و کما بیش دوستش هم داری؟ ۸۴.از کسی تو کودکی کتک خوردی؟ چرا و اون کی بوده .... اگه زیاده اونی که از همه بیشتر درد داشت برات ۸۵.چقدر کودکیت رو دوست داری؟ ۸۶.بهترین خاطره ای که از دوران بچگی تو ذهنت هست؟ ۸۷.اولین چیزی که از کلمات زیر به ذهنت میاد؟ اولین روز مدرسه: کوله مدرسه: چکمه: مداد رنگی و مداد تراش: دفتر کاهی: حیاط مدرسه: زنگ اخر: ب با اَ چی میشه: نیمکت: ------ ادامه دارد
سوالات کاربران: ۸۸.نظرت راجع به کاربران زیر بیش از یک کلمه؟ میترا زیما مهسا روشی سحر بهار پرستو هلیا فرزانه اقا مجید سایه اقا نادر اقای ام نیزار کوکی اقای بلک استار اقای حسین (مدیر) ادمین و اگه کسی را خواستی خودت اضافه کن ------ ۸۹.به افراد زیر یک عکس تقدیم کن که متناسب با روحیاتشون باشه میترا رینبوو مهسا سحر روشی بهار پرستو کوکی -------- ۹۰.یک جمله بساز : [بیشتر از یک جمله هم خواستی بساز] مورچه ، کتاب ، جوراب مهسا، روشی، کوه ، میخ ----------------------------------------------- هستیم در خدمتت
----------------------------------------- ۹۱.نظرت راجع به رفاقت ، رقابت ، حسادت ؟ ۹۲.تو دوران زندگیت بهترین رقیبت کی بوده؟ ۹۳.اصلا اهل رقابت کردن هستی ؟ ۹۴.پایین ترین نمره کارنامه ایت تو کل دوران تحصیل ؟ (خواستی بگو) ۹۵.نظرت راجع به : تک ماده: مشروط شدن: پاس نکردن: بالاترین نمره کلاس شدن: شاگرد اول: روی بُرد زدن نمرات: ۹۶.در دوران تحصیلت چجور دانش آموز، دانش پژوه ، دانشجویی بودی ؟ ۹۷.رابطه ات با کتاب های درسی ، غیر درسی؟ ۹۸شبهای امتحان را چطور گذروندی؟