در ادامه ۵۱-دلت میگیره چیکار می کنی؟ ۵۲-چه مهارت هایی رو بلدی و دوست داری چه مهارت هایی رو یاد بگیری؟ ۵۳-حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟ ۵۴-اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟ ۵۵-اسم کدوم یکی از اینها رو بی وفایی میگذاری؟ (فقط یکی رو انتخاب کن) ریا، بی تفاوتی ، خیانت ۵۶-آیا آدمهایی هستند که اونقدر حسرت زندگیشونو به دل داشته باشین که بخواهید زندگیتونو باهاشون عوض کنید؟اونا کیا هستند؟ ۵۷-حاضرید یک پروانه زیبا رو بکشید و بالهاشو بکنید و در عوض به یک تعطیلات یک هفته ای مجانی هر جای دنیا که مایل باشید برید؟ اگه قرار باشه یک سوسک رو له کنید چطور؟ ۵۸-آیا حاضرید 20 سال در اوج شادی و رضایت زندگی کنید به شرطی که درست بعد از این مدت بمیرید؟ خسته نباشید
اوممم همینه ک هست!!! رو دایره طور: ))!! ولی خب از لحاظ درونی! خیلی مختصر و مفید توجه شما رو به نیمه شعر زیر جلب میکنم! شعلهِ پرواز بسی هست و نیست...! "چشم به قفل قفسی هست و نیست... مژده فریاد رسی هست و نیست...! " @BLACK STAR
@Bahar متولد دوشمبه 12 عابان 1376 یا 23 نوامبر 1997 یا 2 عه رجب عه 1418 هسدم!!! حومه ی شهر نوشهر، زندگی در قلب شهر رو دوس نمیدارم: ))! نرم افزارعه جان عه جان عه جان! من مسلمانم! شیعه هیچ کدوم! مهسا، روشی، سها، رهی، عمو مجید، حسین عه عابی! تو واقعی زیاد با پسرا کاری ندارم! تو مجازی عم همین ک میبینین!!
سلام دوباره ۵۹. فکر میکنی عمر مفیدت چند سال باشه؟ ۶۰. دوست داری کدوم یکی از بچه های انجمن و ببینی؟ ۷۰. به نظرت اسباب بازی های متنوع استعداد بچه را بیشتر شکوفا میکنه یا تنوع بازی با تعداد محدود اسباب بازی یا چی؟!؟ ۷۱. روستا و فضای اطراف و کمبود امکانات یا شهر با مشکلاتش و امکاناتش؟
سلام من فقط یک سوال دارم.امیدوارم ناراحت نشی اما واقعا برای من سواله چرا اینطوری تایپ میکنی؟ دلیل خاصی داره؟ یا صرفا جهت اینکه متفاوت باشی؟ دوساعت دقت میکنم تا متوجه بشم منظورتون چی بوده
5نفریم اولی با مهسا اینا! امم عمو مجید نمیدونم من همیشه مث همونی هسدم ک تو واقعی هسدم البته کمی کمتر جدی تر بخش جدی و بداخلاقم دیده نشد! نظری ندارم @Ra!nBow
سخت نیست اگه بخونم! سیل که خب گریه کردم! ییلاق ما هم عامد بسی ناراحت شدم دوستم هم شیراز زندگی میکنه هنوز گوشیش خاموشه و من در غم و ناراحتی کمک هم مث هرسال با ننه لباس های نو جم میکنیم یا درست میکنیم با پول و غذا! بار گنهت گردن بیگانه مینداز اینگونه به بیرحمی چنگیز مپرداز خاموش خاموش خاموش بنشین و لب از ظلم مکن باز این جور که از دشنه ی این سلسله برپاست از ماست که بر ماست ... از بس که در آینه جز خویش ندیدی از بس به جز طعنه به جز نیش ندیدی جایی که به جز کینه در آن پیشه ندارد جز در پی آزار هم اندیشه ندارد ابلیس همانجاست ابلیس همانجاست از ماست که بر ماست ... این دلهره ی سرد که در آینه پیداست اینگونه از چهره ی تاریخ هویداست هر حادثه تلخ که آبستن فرداست از ماست که بر ماست ازماست که بر ماست... بار گنهت گردن گردن بیگانه مینداز اینگونه به بیرحمی چنگیز مپرداز خاموش خاموش خاموش بنشین و لب از ظلم مکن باز این جور که از دشنه ی این سلسله برپاست از ماست که بر ماست ... نیومده عاشق و چاکر و مخلصشم! خوبِس!
@Ra!nBow جمع رو نگاه میکنم!!! سیگنال های موافق رو بگیرم میرم باهاشون دوست میشم! در غیر اینصورت! سعی میکنم کمک کنم تو برگزاری و باز اگر نشه!!! یه گوشه میشینم گوش میکنم به نظر اجتماعی میام! ولی خیلی عاروم و تودار و این حرفام = )! از جهان درونیم لذت میبرم: ))! خیلی خوبه اگر درس نداشته باشم! انقد باهاشون بازی میکنم ک نمیذارن یه غذا بخورم خیلی حوصله دارم فانوسن! خیلی مهمه! من حتی برنامه هام رو مکتوب میکنم رو تایم لاین! اسامی! اعدا رو باید بینشون روابط منطقی ایجاد کنم! پیچیدگی زمانیش بالاس! اگر عین عادم حفظ کنم نصف شب بیدارمم کنی یادمه: | در غیر اینصورت عصر امتحان یادم رفته
..... ترین ها: @MajiD.JD @jasmine @M!LAD عمو مجید! اونم عمو مجید! و سها @S o H a @yasamann @mahsa68 @Roshana. @S o H a @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @Ra!nBow @para3to و @Mohammad1991 و@ŠEyyEÐ ĦÆþЇþ @HossEiN @bi vafaa @sarabala @"Fatemeh" @Roshana. @S o H a @~!Ala!~ @Shahab @M!TRA @سایه و...... من عادم صبوریم! @mahsa68 @Roshana. @S o H a @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @Ra!nBow @para3to و @hileya و @Mohammad1991 و@ŠEyyEÐ ĦÆþЇþ رفیق ترین: مهساییم روشیم سحریم عمو مجید و حسین!: )) و @Mohammad1991 ۲۹.یه چیزی به یه مخاطب تاپ فرومی بگو(همراه با تگ) فقط یکی!؟ اممممم @mahsa68 چنین خوب چرایی جانم فدای ی جان تو!؟ @Ra!nBow @ELENAWM بن شده یه دونه ایش @Soheil @ŠEyyEÐ ĦÆþЇþ :rolleyes: هیکشی :bucktooth: @MajiD.JD اونم به طور بلا منازع @Roshana. و @Bahar هیشکی! هیشکی! @n@der نه ک ایشون استفاده کنن من در مقابلشون زیاد مصرف دارم از این! @Pari_A هیکشی! :خجالت: هیشکی! :دهانم دوختی: خودم :گیجویج: هیشکی!" | @Ra!nBow
سلام دلی جونم... چقد خوشحالم که تو اینجا نشستی قدیما این جور تاپیکا هم زیاد بود و هم چون همدلی ها بیشتر خیلی جذاب... اول یه بیت تقدیمت کنم از قول شهریار عزیز که میگه چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود تا جهان باقی و آئین محبت باقی است خلاصه اینکه همیشه در پی تو خواهم بود دختر با محبت خوشگل با معرفت فعلا چند تا بپرسم کوتاه بعد دوباره بر می گردم خواب خوابم خداییشخیلیم دیر جواب میدیا یه عالمه سوال مونده زود بدو بیا 73- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 74-کدوم کشورای دنیا رو دوس داری ببینی؟ چرا؟ 75-از زندگی های امروزی چیا رو دوس داری؟ مثلا اینکه زن کار کنه؟ یا اینکه آدم امکان داشتن دوست آنلاین داشته باشه؟ 76-از زندگی سنتی چیا رو دوس داری؟ 77-بدترین افت فرهنگی جامعه ما به نظرت چیه؟ 78-اولین دوست آنلاینت رو یادته؟ بهترین ویژگی رو بگو 79-دنیا چه رنگیه؟ 80-به نظرت چی من و تو و روشی رو کنار هم آورد و نگه داشت؟ 81-خداوکیلی ماهی جنوب یا شمال؟