یه تاریخاي خاصي توو زندگي ما آدما هست که هرچقدرم دنیا و کاراش مارو مشغول خودش کرده باشه محالِ بتونیم فراموشش کنیم . . . مثل امروز ... که تولد یکی از بهترینامِ تولدت مباركااااا هوراااااااااااااااااااا بدون که فراموش شدني نیستي هرگز حالا تولدته بهترین ها رو آرزو کنما هم از خدا همون بهترین ها رو برات آرزو ميكنيم
تشکر فراوان بازم ممنون اومدم بگم به به و تولدم هست. مرسی دوست عزیز. همین آرزو رو برای شما دارم ممنون از پیامتون
خیلی ممنون از همتون. بخصوص طناز عزیزم برای محبت شیرینش . امیدوارم که هر تاریخ تولد و هر سال جدید به معنی بزرگ شدنمون باشه. زمانی من از چیزهایی ناراحت و دلگیر می شدم که امروز به اونها می خندم. و چیزهایی برام مهم بود و با همه وجود به دنبالشون بودم که امروز میفهمم دویدن بی حاصل بوده. مثل دویدن روی یک تردمیل . با خستگی زیاد و علم به این که هیچ مقصدی پشتش نیست. چه انرژی ها که نگذاشتم و اشکها که نریختم و پول ها که خرج نکردم و دعوا ها که نکردم و شکستها که نخوردم. خدا میدونه برای چیزی که میخواستم چه بلاهایی سر خودم و دیگران نیاوردم. که هنوز هم که هنوزه با طبعات بعضی از اونها درگیرم. هرروز که میگذره بیشتر به این پی میبرم که این دنیا ارزش خیلی از چیزها رو نداره. ارزش خیلی از دشمنی ها و این تلاشهای بیهوده. حتی ارزش خیلی از انتخابها و موفقیتها. منظورم منفعل بودن نیست. برعکس من مدام برای بهتر شدن زندگیم درتلاشم. منظورم از بیهودگی , رفتن راهیه که انتهاش مشخصه. ته تمام این بیهودگی دنیا نباید چیز بی معنایی باشه. لااقل به این بی معنایی که این روزها میبینیم. لابد برای چیزبا ارزشی انقدر عذاب میکشیم. و حتما پشت این پوچی معنایی پنهان شده . حتما که ما عمر نمیگذرونیم که جنگ کنیم تهمت بزنیم ودعوا و دزدی و خیانت هنرمان باشه و قاه قاه به ریش خودمان و بقیه بخندیم. لابد این از بی هنری ماست که هرروز می دویم و نمیرسیم. امیدوارم هرکس به آرامش رسید راه رسیدنش رو به من هم یاد بده. بازهم ممنون . عروسیتون جبران کنم.
گفت : چه پیراهن قشنگی ! تازه خریدی ؟ گفتم : نه ! خیلی وقته دارمش گفت : آها ! چند تا دکمه دارد ؟ ناخداگاه ، نگاهم رفت روی دکمه ها تا بشمارمش گفت : همۀ ما همیشه اینطوری هستیم وقتی احساس تعلق به چیزی و یا کسی داریم فقط به داشتن آن مباهات می کنیم مثل پیراهنی که بدون دانستن جزئیات آن ، سالها به تن میکنیم . و بعد هم به راحتی ، پیراهن دیگری را جایگزین آن میکنیم . پیراهنم را از تنم در آوردم و تصمیم گرفتم تا آخر عمر لخت بگردم چه عیبی دارد ؟ من نیز بابا طاهری دیگر ...... ................................................................. تولدت مبارک و سال نو نیز