سـلام با سوژه هفتم ِ چند درصد در خدمتتون هستیم سوژه این هفته @hileya هستن .. 1. چند درصد دوسش داری ؟ 2.چند درصد مهربونه ؟ 3.چند درصد جذابه ؟ 4.چند درصد باسواده ؟ 5.چند درصد خنگه ؟ 6.چند درصد فعاله ؟ 7. چند درصد رو مخه ؟ 8. چند درصد بد اخلاقه ؟ 9. چند درصد میشناسیش ؟ 10. چند درصد براش احترام قائلی ؟ 11. چند درصد دوست داری بزنیش ؟ 12. چند درصد خسیسه ؟ 13. چند درصد با نمکه؟ 14. چند درصد اواتارش خوبه ؟ 15. چند درصد امضاش خوبه ؟ 16. چند درصد شیطونه ؟ 17. چند درصد مظلومه ؟ 18. چند درصد منحرفه ؟ 19. چند درصد خوش تیپه ؟ 20. چند درصد دعواییه ؟ 21. چند درصد بی ادبه ؟ 22. چند درصد انتقاد پذیره ؟ 23. چند درصد راز داره ؟ 24.چند درصد مشکوکه؟ 25. در کل بهش چند درصد میدی ؟ * هرکدوم از سوژه ها میتونن 3 تا سوال اضافه کنن که من قبل از زدن ِ تاپیک ازشون میپرسم ( سوژه این هفته سوالی اضافه نکردن ) * یادتون نره که به سوالات به صورت ِ "درصد" جواب بدین * اگه جایی لازم دونستین میتونین توضیح هم بدین [ یه توضیحی بدم درباره انتخاب ِ سوژه ها ، من طبق ِ تاپیک ِ اعلام آمادگی پیش میرم به تک تکِ بچه ها پیام خصوصی میدم و میپرسم که هنوز میخوان شرکت کنن یا نه و اگه میخوان چه سوالی اضافه میکنن ، درنتیجه کاربری که بیاد انجمن یا من بهش دسترسی داشته باشم به عنوان ِ سوژه بعدی انتخاب میشه .. کسایی که خیلی وقته نیومدن به ناچار انتخاب نمیشن ..]
1. چند درصد دوسش داری ؟۱۰۰ 2.چند درصد مهربونه ؟۱۰۰ 3.چند درصد جذابه ؟۸۷ 4.چند درصد باسواده ؟۱۰۰ 5.چند درصد خنگه ؟۰ 6.چند درصد فعاله ؟۱۰ 7. چند درصد رو مخه ؟۰ 8. چند درصد بد اخلاقه ؟۰ 9. چند درصد میشناسیش ؟۲۰ 10. چند درصد براش احترام قائلی ؟۱۰۰ 11. چند درصد دوست داری بزنیش ؟۰ 12. چند درصد خسیسه ؟نمیدونم 13. چند درصد با نمکه؟۷۹ 14. چند درصد اواتارش خوبه ؟۶۵ 15. چند درصد امضاش خوبه ؟ندیدم^___^ 16. چند درصد شیطونه ؟۱۰۰ 17. چند درصد مظلومه ؟نمیدونم 18. چند درصد منحرفه ؟نمیدونم 19. چند درصد خوش تیپه ؟ب نظر ۹۲ 20. چند درصد دعواییه ؟نمیدونم 21. چند درصد بی ادبه ؟۰ 22. چند درصد انتقاد پذیره ؟نمیدونم 23. چند درصد راز داره ؟نمیدونم 24.چند درصد مشکوکه؟۰ 25. در کل بهش چند درصد میدی ؟۸۱
1.چند درصد دوسش داری ؟٩٠درصد 2.چند درصد مهربونه ؟٨٠درصد 3.چند درصد جذابه ؟٨٠درصد 4.چند درصد باسواده ؟در زمينه تخصصيش ١٠٠درصد 5.چند درصد خنگه ؟ 6.چند درصد فعاله ؟٢٠درصد 7. چند درصد رو مخه ؟٠درصد 8. چند درصد بد اخلاقه ؟ 9. چند درصد میشناسیش ؟١٠درصد 10. چند درصد براش احترام قائلی ؟١٠٠درصد 11. چند درصد دوست داری بزنیش ؟ 12. چند درصد خسیسه ؟ 13. چند درصد با نمکه؟٥٠درصد 14. چند درصد اواتارش خوبه ؟اواتاراش هميشه قشنگن .اواتار الانشم ٨٠درصد 15. چند درصد امضاش خوبه ؟امضا ها رو با گوشيم نشون نميده اما اگِ مثل اواتارش باشه صد در صد 16. چند درصد شیطونه ؟١٠درصد 17. چند درصد مظلومه ؟٩٠درصد 18. چند درصد منحرفه ؟ 19. چند درصد خوش تیپه ؟٩٠درصد 20. چند درصد دعواییه ؟ 21. چند درصد بی ادبه ؟ 22. چند درصد انتقاد پذیره ؟ 23. چند درصد راز داره ؟ 24.چند درصد مشکوکه؟صفر درصد 25. در کل بهش چند درصد میدی ؟ زياد باهاش برخورد نداشتم اما دوستش دارم و طبق شناختم تو انجمن ١٠٠درصد
شناخت زیادی ندارم ازش ولی خب در حدی که دیدم میگم و شایدم یسریارو نتونم بگم:bucktooth: 1. چند درصد دوسش داری ؟ 50% 2.چند درصد مهربونه ؟ به نظر میاد 80% باشه 3.چند درصد جذابه ؟ 50% 4.چند درصد باسواده ؟ نمیدونم چالشی ازش ندیدم 5.چند درصد خنگه ؟ نمیدونم 6.چند درصد فعاله ؟ 0% 7. چند درصد رو مخه ؟ 0% 8. چند درصد بد اخلاقه ؟ 0% 9. چند درصد میشناسیش ؟ 10% 10. چند درصد براش احترام قائلی ؟ 100% 11. چند درصد دوست داری بزنیش ؟ 0% 12. چند درصد خسیسه ؟ نمیدونم 13. چند درصد با نمکه؟ به نظر 60% میاد 14. چند درصد اواتارش خوبه ؟ 2% 15. چند درصد امضاش خوبه ؟ 95% 16. چند درصد شیطونه ؟ 0% من ندیدم ازش 17. چند درصد مظلومه ؟ 99% 18. چند درصد منحرفه ؟ 0% 19. چند درصد خوش تیپه ؟ ندیدمش 20. چند درصد دعواییه ؟ 0% 21. چند درصد بی ادبه ؟ 0% 22. چند درصد انتقاد پذیره ؟ نمیدونم بازم چالشی ازش ندیدم 23. چند درصد راز داره ؟ 100% 24.چند درصد مشکوکه؟ 0% 25. در کل بهش چند درصد میدی ؟99%
1.چند درصد دوسش داری ؟ 100% 2.چند درصد مهربونه ؟ 100% 3.چند درصد جذابه ؟ ندیدمش من 4.چند درصد باسواده ؟ فکر میکنم تو رشته خودش خیلی 80% 5.چند درصد خنگه ؟ 0% 6.چند درصد فعاله ؟ 1% بیشتر بیا 7. چند درصد رو مخه ؟ 0% 8. چند درصد بد اخلاقه ؟ 0% 9. چند درصد میشناسیش ؟ 20% 10. چند درصد براش احترام قائلی ؟ 100% 11. چند درصد دوست داری بزنیش ؟ 0% 12. چند درصد خسیسه ؟ 0% 13. چند درصد با نمکه؟ 90% 14. چند درصد اواتارش خوبه ؟ 70% 15. چند درصد امضاش خوبه ؟ امضاشو ندیدم .. 16. چند درصد شیطونه ؟ 60% 17. چند درصد مظلومه ؟ 80% 18. چند درصد منحرفه ؟ 0% 19. چند درصد خوش تیپه ؟ نمیدونم 20. چند درصد دعواییه ؟ 0% 21. چند درصد بی ادبه ؟ 0% 22. چند درصد انتقاد پذیره ؟ 70% 23. چند درصد راز داره ؟ 90% 24.چند درصد مشکوکه؟ 60% 25. در کل بهش چند درصد میدی ؟ 100%
ضمن تشکر و قدردانی از دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن.. از فائزه جان بابت تاپیک تشکر میکنم از دلی جون از طناز عزیز از اقا مجید . در صورتیکه هیچکدومم زیاد منو نمیشناختن در هر صورت مرسی که نظراتتون رو گفتین . دوستان قدیمی تاپ اکثرا منو میشناختن که متاسفانه دیگه انجمن نمیان . میترا . سایه . زیما . غزال . سحر و ....... @*faeze* @طناز* @MajiD.JD @AftabGardoon