دقت نمی کنیا....یادت نیس تو یه موضوع بسیار نغز این اتفاق افتاد الان دلی میاد به جرم اسپم پرتمون می کنه بیرون آقا تو سال 97 من کلی ادمای خوب وارد زندگیم شدن کلی هم خارج شدن که رفتنشون بسیار مفید بود....الهی شکر
و احیانا جریانتون مشکل نداره یکی از اتفاق های خوب امسال،رو شدن دست یه نامرد، و الحمدلله بی اعتمادی پدر و مادر من به ایشون بود....اخ که چقدر خوب میشه دیگه هیچ وقت چشم بهش نیوفته یعنی این سری ببینمش دیگه هیییچ
امسال یه اتفاق خوب افتاد اینکه! من دارم عادت میکنم به یاکریما و گنجیشکایی ک میان خونمون غذا بدم "خیلی عم با برنامه" اونام همش میان همش هستن به نظرم خیلی خوبه این پرنده های معصوم تو خونه رفت عو عامد کنن: ))! برکتی هست: ))!
سلام سال ۹۷ هم سال خوبی بود هم سال بد ولی بدیش بیشتربود من ۴ سال پیش ی گربه خیابونی ک ماشبن بهش زده بود دوا ودرمان کردم واین تصادف منجرشد ی پاشو ازدست بده خیلیییی زحمت کشیدم تا این بچه گربه شد ۴ ساله وهیکلش هم توپول شد فقط ی پا نداشت این شده بود مونس من اسمش شوگربود تا این که ۱ ماهه قبل من خونه نبودم نمی دونم چ جوری دروبازکرده ورفته هرچی اگهی وجایزه هم گزاشتم واسه پیدا کردنش فایده نداشت فقط امیدوارم ی روزی پیداش کنم
سلام خدمت دوستان عزیزم در این سایت سال ۹۷ هم برای من فراز و نشیب خودشو داشت سال خوبی بود از دو نظر هم ازدواج کردم و هم شغل بهتری پیدا کردم که به قول معروف از این ستون به ستون فرجه... سرم بیشتر از قبل شلوغ شده البته هنوز راه زیادی در پیش دارم.....
سلام . امسال برای من سال خوبی نبود اصلا خوب نبود مادرمو از دست دادم خودم یک عمل خطرناکو گذروندم روزهای سختی رو طی کردم هم از نظر روحی هم از نظر جسمی امیدوارم سال آینده برای همه سال خوبی باشه .
" دعای پایانی سال " خدايا ممنون براى تمام خنده هاى امسالم، ممنون براى تمام اَشكهاى امسالم، ممنون از درس هاى بزرگ زندگى امسالم،ممنون از اينكه يادم دادى خودم باشم بيشتر از هميشه ... و خدايا قسم به تمام شكوفه هاى اين بهار آرزو مى كنم خنده هاى امسال از ته دل، گريه هایی از سر شوق، آرامشى به قشنگى رنگين كمان دانايى ، بينايى و مَنِشى به وُسعت هر دو جهان و خلوت هايى كه با قشنگترينها پر بشه خدایا هرگز نگویم دستم بگیر ؛ عمری است گرفته ای ، رهایش مکن ! خدایا من قدرت آن را ندارم تا قلب آنها که دوستشان دارم را شاد کنم ؛ از تو میخواهم در این روزهای پایانی سال ، مشکلاتشان را آسان ، دعاهایشان را مستجاب و دلشان را شاد گردانی ... " آمین " ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️