من گفتم به دعا اعتقاد ندارم؟ یا گفتم دعا خرافه ست؟ گفتم با دعا چیزی درست نمیشه تا خود شخص وارد عمل نشه من تو زندگی شما نبودم که بخوام در موردش نظری بدم هر چیزی ممکنه اتفاق افتاده باشه تو زندگیتون
نظر همه آدما با هم متفاوته مهم اینه چجوری به نظر هم دیگه نگاه میکنیم من تاریکم؟ نمی دونم چجوری فهمیدی اینو؟ با چند تا پست و تاپیک حتما
@MajiD.JD @para3to پرستو خانم منم فکر می کنم منظور آقا مجید این نبود که دعا خرافه است و همون که گفتن اعتقاد ندارن اما آقا مجید فکر نکنم منظور پرستو خانم هم این باشه که یه جا بشینیم و فقط به دعا کردن اکتفا کنیم چون نه اسلام و نه قرآن این رو قبول نداره آقا مجید نظر شما کاملا با قرآن و دیدگاه اسلام تطبیق داره قرآن هم میگه فقط با دعا کردن کاری درست نمیشه اسلام هم این رو قبول نداره که یه جا بشینیم و فقط با دعا صلح و دوستی رو به ارمغان بیاریم قرآن میگه : "انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم" خداوند سرنوشت هيچ قومي و «ملّتي» را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود تغيير دهند. قرآن میگه خودت باید آستین بالا بزنی و حرکت کنی ، باید کار و تلاش کنی و وقتی تو حرکت کردی و حرکتت برای خدا باشه ما به کارت برکت میدیم ما تو را کمک می کنیم و نیروی مضاعف می دیم آقا مجید خدا در کارها نقش پشتیبان رو داره آقا مجید شنیدی که میگن از تو حرکت از خدا برکت ؟ دقیقا همینه که گفتم و نگین به دعا کردن اعتقادی ندارین که دانشمند بزرگ و فیلسوف بزرگ ایران زمین جناب ابو علی سینا میگه من هر جا در فهم مطالب سخت علمی دچار مشکل شدم 2 رکعت نماز خونوم و مشکلم حل شد.
ببینید مسائل عقیدتی هر کس به خودش مربوطه کاملا شخصیه چون ایدئولوژی و عقاید بسیارررر متفاوتی وجود داره که خوب حتما کسی که به سمتش میره بالاخر در اون مقطع راه سعادتشو تو اون مسیر دیده که ممکنه برای همسایه اش این جریان متفاوت باشه کی متیونه بگه کدوم درسته؟ من نمی خوام وارد مسائل عقیدتی بشم چون واقعیتش سررشته ای ندارم و در نهایت هم این بحث ها انتهایی نداره کل حرف من اینه، تا خود انسانها تصمیم نگیرند که کاریو بکنند یا نکنند اتفاقی نمیوفته. اگر اینطور بود خیلی وقت پیش آنتی بیوتیکی کشف نمیشد و با دعام مشکل حل نمیشد و هنوز هم داشتیم کشته میدادیم به خاطر یه بیماری ساده.