1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مظلومي: با قلعه‌نويي رفيقم اما پنجشنبه رقيبيم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏21/2/11 در انجمن لیگ ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با امير قلعه‌نويي رفيق هستم و روز پنجشنبه فقط در يك 90 دقيقه رقيب هستيم.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال،‌ صحبت‌هايش عليه عباس ترابيان و ديدار روز پنجشنبه با سپاهان صحبت‌هايي انجام داده كه در زير مي‌خوانيد:

* وضعيت استقلال چطور است؟
    خدا را شكر شرايط خوب است و پس از بازي با نفت تهران تيم در شرايط روحي خوبي به سر مي‌برد.

* ديدار دوستانه براي بازيكنان ذخيره را در نظر گرفته بوديد. دليلش چه بود؟
    مي‌خواستيم بازيكناني كه كمتر در تركيب اصلي قرار گرفته‌اند از كورس مسابقات عقب نباشند. هدفمان سنجش آمادگي بازيكنان ذخيره بود.

‌* از عملكرد هوار ملا محمد رضايت داريد؟ او 2 گل در اين بازي دوستانه به ثمر رساند.
    با توجه به اينكه هوار ملا محمد بعد از بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا تمرين نداشت به همين خاطر از او در يك مسابقه به مدت 10 دقيقه استفاده كرديم. در بازي دوستانه روز شنبه هم خوب كار كرد. هوار يك بازيكن حرفه‌اي است و مطمئنا از اين بازيكن استفاده خواهيم كرد.

* ظاهرا در نشست دانش افزايي فدراسيون فوتبال صحبت‌هايي را عليه ترابيان سرپرست كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال انجام داديد؟
    متاسفانه از قول من اين مطالب عنوان شده در حالي كه اتتصلا واقعيت نداشت. روز شنبه در كنار ديگر مربيان نشسته بوديم و در خصوص مربيان ايراني خارجي صحبت‌ مي‌كرديم، اصلا اسمي از شخص خاصي نياوردم و نمي‌دانم چطور از قول من اين صحبت‌ها مطرح شده كه عليه آقاي ترابيان صحبت كردم. هيچ وقت جسارت نمي‌كنم عليه آقاي ترابيان صحبت كنم چون او دوست صميمي من است و سال‌ها است كه اين دوستي پا برجا باقي مانده و اميدوارم همين گونه باقي بماند.

* با توجه به اينكه فدراسيون تصميم گرفته از مربي ايراني استفاده كند آيا اين مسئله مي‌تواند به ما كمك كند؟
    اعتقاد من اين است كه اگر نمي‌توانيم يك مربي درجه يك مثل كرش بياوريم از مربي ايراني استفاده كنيم. بايد مربيان امتحان پس داده در راس تيم ملي باشند. چون با شرايط آشنا هستند و مي‌توانند بهتر كار كنند.

* شايعاتي كه پيرامون اخراج بيژن كوشكي به گوش مي‌رسد واقعيت دارد؟
    اصلا چنين مسئله‌اي نيست و ما با او مشكلي نداريم و تمامي بچه‌ها نيز كوشكي را دوست دارند. او يك مشكل شخصي دارد كه در حال حل شدن است ولي بسيار باانگيزه كار مي‌كند و از او رضايت دارم.

* بازي روز پنجشنبه با سپاهان را چطور مي‌بينيد؟
    سپاهان تيم بسيار خوبي است و از كادر فني قوي و بازيكنان بزرگي برخوردار است اما ما براي برد به اصفهان مي‌رويم و اميدوارم به 3 امتياز مسابقه دست پيدا كنيم.

* اينكه مي‌گويند اين مسابقه جدال شما با قلعه نويي است قبول داريد؟
    جدالي با قلعه نويي ندارم چون او دوست صميمي من است. با قلعه نويي رفيق هستم اما در مسابقه پنجشنبه و در طول 90 دقيقه با هم رقيب هستيم و در پايان مسابقه رفاقت‌مان پا بر جا خواهد بود.