سلام به دوستان شرمنده بابت تاخیر در اعلام نتایج مسافرت بودم به همین دلیل چند روزی دیر شد ممنون از دوستانِ شرکت کننده و رای دهنده همونطور که گفته بودیم فقط رای کاربرانی که در تاپیک رای هاشون رو با دلیل اعلام کردن محاسبه کردیم خب بریم سراغِ اعلام نتایج _ عکس شماره یک: عکس گرفته شده توسط @Shahab 2 رای ________________________________________ _ عکس شماره دو: عکس گرفته شده توسط @نگآر 1 رای _________________________________________ _ عکس شماره سه: عکس گرفته شده توسط @DaniyaL 4 رای _________________________________________ _ عکس شماره چهار: عکس گرفته شده توسط @m naizar 2 رای _________________________________________ _ عکس شماره پنج: عکس گرفته شده توسط @MajiD.JD 4 رای __________________________________________ _ عکس شماره شش: عکس گرفته شده توسط @طناز* 1 رای __________________________________________ _ عکس شماره هفت: عکس گرفته شده توسط @n@der 1 رای رای های بنده محاسبه نشده همونطور که میبینید همه رای ها مساوی شده نفرات اول دانیال و مجید هستن که تعداد رای هاشون هر دو 4 رای بود شهاب و محمد هر دو 2 رای دوم و بقیه هم هر کدوم با 1 رای سوم چون رای ها نزدیک به هم بود و همه هم مساوی فقط به نفرات اولی که تعداد رای هاشون بیشتر بود جایزه تعلق میگیره به این ترتیب به نفرات اول که دانیال و مجید هستند 20 امتیاز دستاورد تعلق میگیره و به رای دهنده های عزیز هم که رای دادن 2 امتیاز دستاورد هدیه داده میشه مبارکتون باشه ناشکری هم نکنید تا مسابقات بعدی
چجوری شده الان ؟؟ خب رای یک نفر محاسبه نشه تعداد آرا که زیاده ۲ تا یکی که نیستن من که سر در نیاوردم به هر حال تبریک زیبا بودن عکسا
ترتیب آرا سه نفر اول ۵ ۲ ۶ حالا نتونستم بقیه رو حفظ کنم چطور شد که عکس اول دو عکس بعدی یک بعدی ۴ شد ؟؟؟ حالا گیریم دانته جان شما به هر کی رای داده باشی یه رای کم شه حالا کلا مسابقات این انجمن به فنا رفتس ^_^دوزار نمیارزه همیشه حاشیه داره همیشه چپ اندر قیچیه همیشه شیر تو شیره علی برکت الله
اصلا محاسبه ش مسابقه ش اصلا قاراچ میش قیریجه قیریویریه... بنظرم رای های خودتم حساب کن... بهتر میشه حساب کتاب کنید...
یخورده از حاشیه بیاید بیرون برید تو تاپیک مسابقه رای کسایی که اعلام کردن به چه عکسی رای دادن با دلیل رو بشمرید بعد اگه باز نگرفتید چی شد در خدمتم
نه ایشالا مسابقات بعدی البته منکه دیگه مسابقه ای برگزار نمیکنم این اولین و آخرین مسابقه ای بود که برگزار کردم!