سلام به دوستان عزیز سپاس از دوستانی که شرکت کردن ببخشید که کمی طول کشید ممنونم از طناز عزیزم که صبر کرد تا خودم بیام و مسابقه رو ادامه بدم هر چند اگر هم من نبودم خودش به بهترین نحو مسابقه رو برگزار میکرد :. بریم سراغ قوانین مسابقه .: 1. کاربرانی که تعداد ارسالی هاشون زیر 50 پست هست نمیتونن در نظر سنجی شرکت کنن ( در طی این چند روز اگر کسی عضو بشه و به قول معروف رگباری پست بزاره و به 50 پست یا بیشتر برسه هم متاسفانه نمیتونیم قبول کنیم انشالله در مسابقات بعدی) 2. هر کاربر میتونه به 2 عکس رای بده هر کاربر دلیل انتخاب عکس رو بنویسه مثلا من به ... و ... رای دادم به این دلیل دوستانی که شرکت کردن فقط کافیه در نظر سنجی شرکت کنن و به بقیه دوستان رای بدن به عکس خودشون نمیتونن رای بدن 3. شرکت کنندگان عزیز تا پایان رای گیری لطفا تبلیغ نکنید و عکس هاتون رو لو ندید! _ هر کاربر مجاز به ارسال 2 عکس بود مدت نظر سنجی 7 روز خواهد بود ممکنِ لود شدن تصاویر طول بکشه لطفا کمی صبور باشید عکس شماره یک عکس شماره دو عکس شماره سه عکس شماره چهار عکس شماره پنج عکس شماره شش عکس شماره هفت
به عکس شماره 5 رای دادم.... رنگ زمینه عکس زیباست و ترکیب خوبی داره دوست داشتم تو این موقعیت مکانی باشم
بنده به عکس شماره 3 و شماره 5 رأی دادم چون فضاشونو دوست داشتم و به نسبت بقیه عکس ها به سلیقه بنده البته زیباتر بودن از باقی دوستان عزيزم که شرکت کردند کردن کمال تشکر و دارم
روشنا جان دو کاربر دو عکس فرستادن عکس های شماره ۳ و ۴ هر کدوم دو عکس هستند ۳ برای ی کاربره که عکس غروب و گل هست ۴ هم برای ی کاربر دیگه که عکس شنا و پارک هست