آره هم تو این تایپک میشه هم Pv که اگه خواستین تاکتیک هاتونو حریف نبینه. خب برای اینکه ثابت کنم حریف قوی هستم، ترکیبمو همینجا اعلام میکنم تا علیرضا تو بازی انجام بده. هر سال تو گروه مرگم Gk: Leno Cb: varan-mostafi Rb: hector belrin Lb: nacho monreal Dmf: xhaka Cmf: ramsy Rmf: mikhitarian Lwf: asensio (بال هجومی) © Amf: Masut ozil Cf: obamiang
گروه سومم در تسخیر تیم های انگلیسی لک لک ها بازی شکست خورده رو بردن نتایج گروه سوم بزودی توسط دانیال گذاشته میشه
نتایج گروه C (دور اول) @دیارکارون @OnlineBoy @طناز* حصین بازی پنجم: یوونتوس 0 - 1 چلسی _____________________________ بازی ششم: لیورپول 2 - 1 پاریس
خب..... دور اول بازیهای گروهی انجام شد (6 بازی) نتایج جالب توجه ای رقم خورد.... برای اولین بار یه مربی بانو در این مسابقات برنده بازی شد. تیم ها خیلی نزدیک بهم بازی کردن و اختلاف برد و باخت ها خیلی کم بود. نتایج تو گروه اول مساوی شد و گلی نداشت. مسابقات گروهی 3 دور هست و دو تیم اول میرن مرحله بعدی و هرتیمی امروز بازیشو برده 50 درصد راه صعود به مرحله حذفی رو رفته. هرچند هنوز همه شانس بالایی دارن و بازیها دوم تیم ها مهمه ولی تیم های که مساوی شدن بنظر میرسه تا روز آخر باید بجنگن فردا بعدظهر از ساعت 5 دور دوم و بقیه بازیها انجام میشه. اگه تغییری تو ترکیب تاکتیک تیم داشتین میتونید همین تایپک یا به علیرضا خصوصی اطلاع بدین. موفق باشید عزیزان
دوستان توجه داشته باشید چون گروه ها و بازی ها براساس کاپ و سیستمه دوتا از سه تیمی ک به عنوان تیم اول ب مرحله حذفی میرن . به صورت خودکار و شانسی و مستقیم ب نیمه نهایی میرن و چهار تیمی ک میمونند باهم رقابت میکنن واس رسیدن به نیمه نهایی چون تعداد تیمها ۱۲تاس برای اینکه در اخر ۳ تیم باقی نمونند این تنها راه سیستم بوده @DaniyaL @OnlineBoy @*Sajjad* @pyryayy @ANGELO @*Deniz* @n@der @Sina
لیست بازی های امروز ساعت 17 آرسنال _ بایرن رئال _ یونایتد @DaniyaL @n@der ساعت 18 سیتی _ بارسا تاتنهام _ اینتر @*Deniz* @Sina @*Sajjad* @pyryayy ساعت 19 پاریس _ یوونتوس چلسی _ لیورپول @طناز* @Wild Child @OnilneBoy ی ایده دارم واس مرحله حذفی ک بنظرم هم منصفانه تره هم جذاب تر ۶ تیم ک میرند بالا از سه تا گروه کار نداریم ب اونا، دو تیم از ۶ تیمی ک حذف میشند هم ب مرحله حذفی بفرستیم تا تعداد ۸تا بشه اون دو تیمی که انتخاب میشند باید بهترین امتیاز رو داشته باشند(اگه امتیازو گلزده وگل خورده شونم باهم مساوی بود یه تک بازی انجام میدن هرکی برد میره مرحله بعد)یعنی لزوما دو تا از تیمایی ک سوم میشن هم برن مرحله بعد اینطوری بخوایم بکنیم واس مرحله بعد باید بازی رو از کاپ بیارم بیرون و دستی انجام بدم نتیجه هارو . و همچنین میتونم همه بازیکن هارو سربالا بزارم واس مرحله حذفی و منصفانه تر بشه شرایط تو کاپ بازیکنان سطح امادگیشون یکسان نیست ۳ تیم تیمهای اول + بهترین تیم دوم از لحاظ امتیازی و دو تیم دوم + دو تیم سوم اینا قرعه کشی میشن و بازی یک چهارم رو انجام میدن لطفا نظر بدین اگه موافقید این کارو بکنیم اگه نه ک ۶ تا تیم میرن بالا و از سه تیمیک اول شدن دو تاتیمخودکار شانسی و مستقیم میرن نیمه نهایی و اینم دست من نیست ک انتخاب کنم. شاید یه تیم با ۵ امتیاز اول بشه و بره بالا . دو تیم اول گروه دیگه با ۹ امتیاز برن بالا ولی اون تیم ۵ امتیازی ب صورت مستقیم بره نیمه نهایی