شب بخیر امروز عصر طبقِ توافقاتی که با باشگاه ناپولی انجام شد این نقل و انتقالات قطعی هست: مینیوله = رافایل (دروازه بانِ اصلی ناپولی) همشیک = واینالدوم مرتنز= دنی اینگز+رابرتسون بدنبالِ توافقاتی بر سرِ لورنزو اینسینیه نیز هستیم! [احساس میکنم باید مدیر برنامه یه باشگاهِ مطرح اروپایی میشدم! حیف شدم : ))]
خوبه فری دسو دل باز شده خدا رو شکر یه دروازه بان گرفتی وگرنه آهت گربیان تیم منو میگرفت.... هر وقت نقل و انتقال شماها به پایان رسید بگین
آهِ من که شما رو میگیره شک نکن! ضمنا دروازه بانِ بهتر بهش دادم قدرتاشونو مقایسه بنمایید متوجه میشید! در تلاش هستم اینسینیه رو هم به لیورپول بیارم و ضمنا منتظر جواب گرفتن در خصوص مابقیِ پیشنهادات هم هستیم ممنونم
چه حرفا خوب گرفتم خوب ترو دادم رفت والا مگه آدم خله که یکی که خیلی خوبه رو بده بره که به جاش یکی با میزان خوب بودن کمتر رو بیاره حالا سکه هم بده در ازاش چه حرفا میزنیداااا
چجوریه دقیقا؟ منم میتونستم یکیو بیارم مثلا بعد یه طرفه بیام بگم اینو با اون بازیکنش معامله کردمو... تموم؟!!! یکم نقل و انتقال چهرش داره عوض میشه ها یه قانونی یه چیزی... پفکم میخوای بخری یه نفر میاد پولو میده طرف مقابل، طرف مقابل پولو میگیره پفکو میده... یه رابطه دو طرفه مشخصه بعد قاعدتا نباید نفراتی که شرکت میکنن طبق معمول مسابقات برای اثبات حضورشون یه تعداد پست مشخصی که کمم نباشه داشته باشن؟ مثلا 500 تایی چیزی... از قدیم گفتن اول برادریتو ثابت کن... ------------- من با تمدید نقل و انتقال موافق نیستم
دعوا چیه... وقتی چیزی روشن نباشه خب همین میشه دیگه یه نفر میاد نقل انتقال چندتا تیمو میگیره دست میدونستم اینجوریه منم اینکارو میکردم
من به دوستان حق میدم.... نقل و انتقالات انجام شده رو من و علیرضا برسی میکنیم اگه تخلفی صورت گرفته باشه. اون نقل و انتقال باطل میشه.