سلام دوستان . این مسابقه دو دوره تو انجمن برگزار شد و خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت سعی داریم دوباره این مسابقه بعد یک سال واس علاقه مندان فراهم بسازیم من نحوه مسابقه و قانوناش رو مینویسم ولی اگه واس اطلاعات کامل خواستید ب این پیچ مسابقات تابستانه افلاین pes 2013 سر بزنید فعلا باید ببینم چند نفر اعلام امادگی میکنند تا مسابقات رو برنامه ریزی کنم هر کی ک اعلام واسه بودن در مسابقه میکنه باید حداقل تا اولین بازی رسمی تیمش تو تایپک باشه . مسابقات بر اساس اخرین پچ pes2018 برگزار میشه نحوه مسابقه: 1-مسابقات به صورت کامپیوتر با کامپیوتر هستش و شما ترکیب را میدهید و من بازی ها را برگزار میکنم به صورت باشگاهی. 2-تعداد تیم ها محدودیت ندارد ولی در یک زمان دیگه تموم میشه و کسی دیگ نمیتونه وارد مسابقه بشه. 3-انجام هر گونه درگیری بین اعضا اول تذکر و شاید منجر به اخراج شود مرحله اول تیم هارو انتخاب می کنید شما باید یکی از تیم های باشگاهی از قبیل باشگاه های انگلیس و فرانسه و اسپانیا و المان و ایتالیا رو انتخاب کنید. مرحله دوم خرید بازیکن و فروشاگر می خواهید در مسابقات شرکت کنید وقتی از طرف من اعلام شد هر تیم 100 سکه داره و باید بازیکن بخره یا بفروشه یا اگر نمی خواد خودش هست وتیمش. وقتی بازیکن می خرید یا می فروشید این جوری اعلام کنید مثلا:نام بازیکن:................تیم مبدا:.................تیم مقصد:...................قیمت:............. ... وقتی خرید بازیکنان تموم شد و مهلت به پایان رسید ترکیب تیموتون رو به من بدید به یاد داشته باشید اگه یک بار به من دادید دیگه ترکیب عوض نمیشه و نمی تونید بازیکن بخرید یا بفروشید. گفت و گو بین هر دو تیم فروشنده و خریدار در این جا الزامی است. در ضمن نمی تونید از تیم هایی که مربی ندارند بازیکن بخرید . مرحله سوم شروع بازی ها کسانی ک اعلام امادگی میکنند تنها همین افراد مجوز حضور در مسابقه و انتخاب تیم رو دارند جوایز : نفر اول 15 هزار تومن نفر دوم 10 هزار تومن و مدال هایی که توسط ناظرین این مسابقه داده میشه @طناز* @M!TRA
با شناختی که از دوستان دارم، میتونه این مسابقه جذاب حداقل یک مربی بانو هم داشته باشه خدمت اونایی که آشنایی ندارن بگم که قرار نیست کار خاصی انجام بدین، چون بازیها توسط سیستم انجام میشه و شما فقط یه ترکیب مشخص میکنید، کم کم روال مسابقه دست تون میوفته... فعلا تو این مرحله باید تیم انتخاب کنید تا به عنوان سرمربی هدایتش کنید. مهلت ثبت نام تو مسابقه فقط 3 روزه.... من آرسنال رو انتخاب میکنم....
شما یه تاکتیک و ترکیب واسه تیم تون مشخص میکنید. مثلا 4-4-2 خطی و تصمیم میگیرین کدوم بازیکنان تو زمین بازی انجام بدن. نقش سرمربی دارین، با بقیه شرکت کننده ها بازیکن معاوضه یا خرید و فروش میکنید. بازیها تو سیستم لپ تاپ بازی Pes2018 انجام میشه. من هیچ نقشی تو نتیجه ها ندارم. فقط تفکرات شما رو تو سیستم اعمال میکنم تا بازیها انجام بشه و در آخر تیمی که بیشترین امتیاز رو تو جدول کسب کنه قهرمان میشه.