سلام روز و روزگارتون خوش دوستان رسيديم به نظرسنجي برترين امضاي انجمن اول از همه سپاس ازونايي كه شركت كردن اسامي دوستان رو اينجا قرار ميدم و شما عزيزان ميتونيد به دوتا از بهترين امضاها راي بديد وارد پروفايل كاربر بشين و امضاشو ببينيد و بعد راي بدين براي راي دادن چند تا نكته لازم و ضروريه كه بايد رعايت كنيد: اول اينكه كاربراني كه زير ٥٠پست ارسالي دارند نميتونن راي بدن دوم اينكه كاربري نميتونه به امضاي خودش راي بده و به دوتاز امضا هاي شركت كنندگان ديگه بايد راي بده سوم اينكه هر كسي كه راي ميده دليل راي خودشو تو تاپيك مينويسه مثلا من به ...و ... راي دادم بخاطرِ .....(دليل رو ذكر ميكنيد) چهارم اينكه شركت كننده ها تا پايان راي گيري حق تبليغ ندارن لطفا با دقت قوانين و بخونيد چون اگر كسي موارد بالا رو رعايت نكنه رايش شمرده نميشه مسابقه تنها به جهت سرگرمي و شاديه پس با مسائل خاله زنكي و حاشيه هاي الكي مسابقه رو خراب نكنيد ٥روز فرصت داريد راي بديد همگي موفق و شاد و پيروز باشيد @DaniyaL @Vaezi_mr @*Sajjad* @m naizar @n@der @*AliReza* @NadyA
خب من به جناب واعظی رای دادم! چون عاثار محسن ابراهیم زاده عو دوس دارم و متن زیبای آقا نادر! موفق باشن بقیه هم! = )! خصوصن عاقا دانیال که اگ میشد سه تا رای داد به ایشونم رای میدادم حیف نمیشه
جالبه اینهمه میکن پسرای تاپ فروم بی حال هستن ولی 6تا شرکت کننده عاقا یدونه خانم فکنم ترسیدن بیان شرکت کنن به سلامتی گل پسرا
امضاهای دوستان آقای نیزار آقای نادر محمدرضا و دانیال زیباتر بود به نظرم....به ناچار برای انتخاب من به آقای نادر و محمدرضا رأی دادم.....چون متن هاشونو دوست داشتم:)
همه امضاها زیبا بودن من امضاء آقا نادر و نادیا جان رو انتخاب میکنم امضاء آقا نادر بخاطر متن زیباشون و امضاء نادیا جان بخاطر انرژیِ مثبتی که به آدم میده
حوصله نداشتم دونه دونه چک کنم پروفایلها رو واسه همین نظری ندادم بهتر نیس اسکرین شات ازشون گرفته بشه و توی پست اول قرار بگیره؟
من هم به امضاي محمد آقا و آقا نادر راي دادم چون از متن هاشون خوشم اومد بچه هايي كه ميخوان راي بدن وارد شدن به پروفايل و ديدن امضاها يك دقيقه هم نميشه. متاسفانه براي من امكان اسكرين گرفتن و آپلود كردن نبود چون تعداد شركت كننده ها هم خيلي زياد نبود تصميم گرفتم كه بريد تو پروفايلشون و امضاهاشون و ببينيد چه اشكالي داره .با دوستانتون هم بيشتر آشنا ميشيد